Ако искате да смъкнете излишните килограми за кратък период от

...
Ако искате да смъкнете излишните килограми за кратък период от
Коментари Харесай

С Nike+ Training постигаме мечтаната форма за месец

Ако желаете да смъкнете непотребните килограми за къс интервал от време, то приложението Nike+ Training е страхотният асистент в това начинание.

Мечтаната страхотна форма към този момент е елементарно постижима – единствено би трябвало да изтеглите приложението и да следите идващите спортни начинания на Nike с Алиса. Упражненията от приложението, предложени от Алиса Белоусова, са подобаващи както за начинаещи, по този начин и за напреднали, и могат да ви вкарат в страхотна форма единствено за месец. Може да ги пробвате и у дома.

 nike 2

Алиса, която е професионален танцьор и хореограф по салса, зумба и съвременен балет, член от танцовата фамилия Makosa Nostra, към този момент откри есенния сезон с тренировки навън. Спортните провокации, организирини от Nike и Sofia Ring Mall се организираха в три уикенда на месец септември. Най-издръжливите получиха награди. Програмата беше особено направена от Алиса и включваше извънредно мотивиращи, вдъхновяващи и изпълнени с сила комплекси от извършения от приложението Nike+ Training, които могат да изваят телата ви.

 

Как да упражнявате с приложението NIKE+ TRAINING CLUB?
Приложението предлага подготвителни стратегии, направени от професионални треньори и спортисти на Nike. Те елементарно се приспособяват към самостоятелното равнище на всеки член на общността, като обезпечават мотивация и оказват помощ да се тренира по-ефективно посредством работа за мощ, устойчивост и еластичност.

Приложението Nike+ Training Club – вашият нов персонален треньор
Повече от 100 извършения, с подробни аудио и видео указания, от международни спортни специалисти и още: стратегии с тренировки, които ще ви оказват помощ да станете по-добри.

 nike 1

Тренировки за насърчаване на равнище
Висока или ниска активност, напреднали или начинаещи – приложението предлага огромен избор от подготвителни сетове. Само би трябвало да си поставите нови цели и да изберите сред многото сложни тернировки, създадени от топ спортистите на Nike, с цел да подобрите бързо формата си.

Експертна помощ
Аудио и видео инструкциите на Nike+ Training ще ви оказват помощ да употребявате вярната техника и ще създадат всяка подготовка оптимално ефикасна.

Индивидуални стратегии
Приложението може да сътвори индивидуaлна стратегия за реализиране на личните ви цели и я контролира съгласно напредъка ви. Ако пропуснете подготовка, приложението автоматизирано поправя графика ви. Ако тренировките ви станат прекомерно лесни, то ги усложнява.

 nike 4

Изчислява всяка интензивност
Играете баскетбол след работа? Или карате колело? Плувате заран? Всичко това приложението може да го означи като подготовка. Колкото повече интензивности вкарате в нея, толкоз по-ефективна ще бъде вашата стратегия за тренировки. Само тук можете да съхранявате всяка обичана активност.

Тренирате с другари
Тренировките с другари са по-лесни. Споделете вашите достижения, качете фотоси с таг NTC и вдъхновете други консуматори. Приложението е основано с една съществена цел: да сплотява всички спортни почитатели на Nike Training Club по целия свят.

Вкъщи
Можете да гледатe всяка NTC подготовка от телефона си, на телевизионния екран или таблет благодарение на Chromecast или HDMI кабел.

 nike 3

Следващите тренировки с Nike Training и изключителната Алиса Белоусова ще бъдат в АТАМА WELLNESS CLUB всяка събота от 17:00 ч. и ще включват композиция от над 100 разнородни кондиционни тренировки. Комплексите са ориентирани към насърчаване на мощ, подвижност, издръжливост и еластичност. Подходящи са за напреднали и начинаещи и са разработвани от едни от най-популярните спортисти в света на спорта особено за Nike+ Training.

Присъединете се към фамилията на Nike + общността! Ако и вие желаете да станете част от нашата световна мрежа, просто изтеглете новото приложение NIKE+ TRAINING CLUB APP за iSO и Android отсам: http://www.nike.com/bg/en_gb/c/nike-plus/training-app
Споделете вашите резултати и се състезавайте за първото място в класацията, с цел да продължите да се движите, да се мотивирате и да получавате най-хубавото от всяка спортна сесия.

Just do it!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР