Ако искате да изживеете най-красивите пътища отново и отново в

...
Ако искате да изживеете най-красивите пътища отново и отново в
Коментари Харесай

С Porsche във виртуалния свят

Ако желаете да изживеете най-красивите пътища още веднъж и още веднъж в Porsche, без в действителност да се постанова да го карате, в този момент имате опцията да го извършите. Защото производителят на спортни коли от Цуфенхаузен създаде новаторско софтуерно решение в съдействие с швейцарската започваща компания Way Ahead Technologies.

Проектът Virtual Roads има за цел да даде на водачите опция за първи път бързо и елементарно да трансферират персоналните си обичани направления от действителността във видео игра. Всичко, от което се нуждаете за задачата е смарт телефон със съответното приложение. Благодарение на иновационния план всеки маршрут може да бъде записан в бъдеще благодарение на смарт телефон зад предното стъкло през и съответното приложение да бъде трансфериран изцяло автоматизирано във виртуалния свят. За задачата направените записи от улицата и покрайнините се преобразуват в 3D среда благодарение на програмен продукт. Този развой лишава по-малко от един % от времето на обичайния развой на лазерно цифровизиране.

„ Ако попитате хората за най-красивия им маршрут, всеки измисля собствен личен, доста персонален маршрут. Преди всичко, присъщите особености на топографията са това, което го прави толкоз прелъстителен – без значение дали става дума за специфичен алпийски проход или именит крайбрежен път “ - споделя Робърт Адер, основен маркетинг шеф (CMO) в Porsche, който дава отговор за плана - „ Искаме също по този начин да подсигуряваме този резултат на различаване. Със доста банален развой на цифровизация, който разрешава на всеки да минава обичания си маршрут виртуално. “

Специално създаденият програмен продукт употребява изкуствен интелект, наред с други неща, с цел да записва пътя и непосредствената му среда, кнапример бариери при произшествия и дървета, и по-късно основава цифрово 3D показване, което е допустимо най-вярно с оригинала и допустимо най-бързо. За тази цел програмата има достъп до просторен графичен списък. Защитата на данните играе значима роля в развиването - програмата подсигурява, че другите участници в придвижването не могат да намерят пътя си от действителния към виртуалния свят.

Файлът, основан благодарение на новото приложение, сега е съчетаем със спортната игра "Assetto Corsa ", наред с други неща. Маршрутът може да бъде изживян още веднъж и още веднъж на всеки уместно оборудван симулатор или посредством смарт телефон. Това важи както за мечтаното ваканционно пътешестване по западното крайбрежие на Америка, по този начин и за грандиозно каране по пистата на GP Ice Race в Цел ам Зее.

Както нормално в спортните игри, потребителят може да избере всяко транспортно средство за своето виртуално шофиране, чието показване и характерности на шофиране се употребяват като основа за симулацията. Характеристиките на маршрута също са осъществени допустимо най-реалистично - уместно оборудван симулатор признава неравна пътна настилка с трептения и крива, която се доближава прекомерно бързо при каране отвън пътя. Амбициозните водачи имат опцията да се оправят с изключително придирчив маршрут по състезателен метод, да спестят време и да премерят себе си спрямо другите. В допълнение, технологията предлага необятен набор от вероятни приложения в други сюжети.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР