Ако искате да имате пове деца, може би се чудите

...
Ако искате да имате пове деца, може би се чудите
Коментари Харесай

Колко трябва да изчака майката, за да забременее отново

Ако желаете да имате пове деца, може би се чудите какво би трябвало да бъде „ вярното разстояние “ сред тях и какъв брой скоро можете умерено да започнете да пробвате още веднъж. А за някои по-възрастни двойки пословичният часовник тиктака по-силно от всеки път.

Разстоянието сред бременностите е значима част от фамилното обмисляне, само че има някои фактори, които е нужно да преразгледате, преди да го приложите.
 Най-сигурните признаци, че си бременна Най-сигурните признаци, че си бременна
Въпросът за първите признаци на бременността е един от най-често задаваните въпроси от младите дами. Трудно е да се откри еднопосочен о...

Колко скоро можем да опитаме да забременеем, откакто имаме бебе?

За здравето на майката и бебето, проучванията предлагат изчакване минимум 18 до 24 месеца, само че по-малко от пет години сред бременностите. Експертите поучават да изчакате минимум шест месеца или повече, само че предизвестява против рисковете от бременност преди 18 месеца след раждането на вашето бебе.

Последните изследвания демонстрират, че рисковете, за които в началото се смяташе, че съпътстват къси шпации сред бременности, може да не се дължат на късия период, а на други немаловажни фактори. Най-обобщено казано: целесъобразно е да се опитате да избегнете бременност най-малко 6 месеца след раждането.

Колко скоро можете да опитате да забременеете след импровизиран аборт?

Има някои изследвания, които не демонстрират опасения за майката или идната бременност, в случай че бременността ви е по-малко от 6 месеца след изработен импровизиран аборт. Всъщност доста дами ще се опитат да забременеят незабавно след импровизиран аборт без никакви терзания.
 10 мита за бременността, които би трябвало да забравите незабавно 10 мита за бременността, които би трябвало да забравите незабавно
Бременността може да бъде едно от най-хубавите интервали от живота на една жена. Съществуват обаче и легенди, които могат просто да ви поб...

Въпреки това, ако  здравословното ви положение е изиграло роля в импровизиран аборт, би трябвало да контролирате това положение по-добре, преди да опитате още веднъж.

Важно е да говорите с Вашия доктор, преди да опитате за идната си бременност. Вашият доктор би трябвало да е сигурен, че вашите хронични здравословни състояния  се ръководят добре, да се оправи с всички затруднения, които сте имали при последната си бременност и да направи проект за понижаване на рисковете при идната.

Какво може да стане, в случай че не очаквам задоволително дълго сред бременностите?

Ако не чакате тялото ви да се възвърне, преди да забременеете, можете да увеличите риска (и риска за вашето бебе) от всички типове затруднения по време на идната бременност, в това число:

•             Преждевременно/преждевременно раждане: Това значи, че вашето бебе е родено прекомерно рано, по-малко от 37 седмици от бременността. Преждевременно родените бебета са по-склонни да имат здравословни проблеми,  в сравнение с бебетата, родени след 37 седмици.
 20 неща за бременността, които доктор няма да ви каже 20 неща за бременността, които доктор няма да ви каже
Бременността е значим миг от живота на всяка една жена. През този интервал постоянно можем да си фантазираме, че всичко е наред. Лекарите с...

•             Ниско тегло при раждане

•             Руптура на матката: Жените, които имат обикновено раждане след направено към този момент цезарово сечение, са изложени на по-голям риск, в случай че не са изцяло излекувани.

•             Следродилна меланхолия

Едно от нещата, за които хората могат да не помнят, когато възнамеряват друга бременност, е психологичното им здраве. Депресията е доста постоянно срещана след бременност. Ако не се лекува, тя може да докара до ниско тегло при раждане и прибързано раждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР