Ако имате социални мрежи, няма начин да не сте попаднали

...
Ако имате социални мрежи, няма начин да не сте попаднали
Коментари Харесай

The Cube: Как интервю на Хю Грант пред моделка му лепна етикета „женомразец“

Ако имате обществени мрежи, няма метод да не сте попаднали на блиц изявлението, което моделът Ашли Греъм води с артиста Хю Грант директно преди връчването на премиите „ Оскар “. Това, което провокира вълна на неодобрение в обществените мрежи, а и апели за протест на творчеството на артиста, са отговорите на Грант. Те са избрани за неуважителни къси, груби, пренебрежителни към интервюиращата, даже унизителни за нея.

Например на въпрос с дреха на кой дизайнер е облечен, Грант дава отговор с „ костюма, основан от шивача ми “. На въпрос „ Кой е фоворитът ви за Оскар “, последвалият отговор е: „ за никого съответно “. Последната капка в чашата за доста консуматори обаче се оказва репликата на Грант, посредством която назова церемонията на оскарите панаир и на суетата. Тук Грант направи отпратка към романа на Уилям Текери със същото заглавие, само че Греъм намерения, че става дума за известното празненство на Vanity Fair след церемонията.

И въпреки всичко казано до тук да звучи просто като лекомислен бърз диалог, който чакаме от сходни събития, отзвукът е забележителен. Седмица след извършеното изявление Хю Грант е разгласен за женомразец, а всички огромни американски медии отразяват реакциите на първите си страница. The Washington Post оглави една своя публикация: „ Хю Грант недодялан ли е или е просто британец? “, а деятели по правата на индивида разискват държанието на артиста в утринни блокове.

Съвсем предстоящо даже непознати консуматори влязоха в разногласия в онлайн пространството. Някои консуматори считат, че въпросите на Греъм не са качествени журналистически въпроси и заслужават сходни отговори. Нейните почитатели обаче дефинират отношението му за унизително по отношение на всички дами. Въпреки политическия нюанс, който изявлението закупи, се сътвориха и много мемета. Сред тях са „ Оскар “ за най-хубава актриса за Ашли Греъм за края на изявлението, когато се усмихва на Грант и му споделя, че диалогът им й е бил доста прелестен.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР