Ако имате малко повече време сутрин, опитайте да се заредите

...
Ако имате малко повече време сутрин, опитайте да се заредите
Коментари Харесай

Клаудия Шифър започва всеки един свой ден с музика и пилатес

Ако имате малко повече време заран, пробвайте да се заредите за деня със утринния обред на немската хубавица.

В утринната рутина на Клаудия Шифър няма нещо прекомерно новаторско, само че простичката композиция от бъркани яйца с кафе, последвани от пилатес или йога ни звучи като съвършения метод да стартираме деня си.

49-годишната изкусителка споделя пред Byrdie, че обичаната й част от утрото е тъкмо закуската, тъй като тогава си пуска приятна музика и стартира деня с въодушевление.

“Много обичам да чувам музика от 80-те сега. Но най-често си пущам Елтън Джон, Queen, Macklemore, Принс, Дейвид Боуи, Адел и Christine and the Queens ”, споделя моделът.

След закуската, богата на протеини, постоянно следва подготовка. Най-често избира да разноски кучетата си заран, а след това тренира малко пилатес или йога. В някои дни обича и да поиграе малко тенис, в случай че има тази опция.

По отношение на бюти рутината си Клаудиа още веднъж подхожда минималистично. Най-често разресва голям брой пъти косата си с дървена четка, като поучава постоянно да започваме от долу нагоре и в случай че няма да излиза, я вързва на висока опашка.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР