Ако има съревнование коя е най-красивата половинка на участниците от

...
Ако има съревнование коя е най-красивата половинка на участниците от
Коментари Харесай

Жената на Костадин Велков от Фермата - убийствена мацка

Ако има състезание коя е най-красивата половинка на участниците от " Фермата ", премията сигурно ще отиде при дамата на Костадин Велков. Съпругата му Никол е топмацка.

Жената на Коко, както го назовават околните, е изцяло естествена красавица. Мацката няма нито една промяна по тялото си, за разлика от множеството дами в днешно време. Никол е изваяна като от фешън списание. Въпреки че е дарила с 2 прелестни деца обичания си Коко, тялото й е напълно.

Участникът от " Фермата " и брачната половинка му са дружно близо 10 години. Вричат се пред Бог през 2016 година Както към този момент стана ясно, двойката са родители на две прелестни дечица - Антъни, който е по-голям, и дребната им принцеса Ниа. Любопитен факт е, че половинката на Велков - Никол, е внучка на известния български стихотворец Орлин Орлинов.

Освен че има най-яката мацка измежду останалите участници във " Фермата ", Костадин е и измежду любимците да завоюва риалити формата.

" Влизам във " Фермата ", тъй като от дълго време бленувам да пребивавам на село, само че жена ми не желае ", сподели във визитката си Велков, преди да прекрачи прага на стопанството.

Костадин е наследник на някогашния треньор и футболист Антон Велков. Също като имения си баща Велков-младши се насочва към спорта. Играе за редица отбори от така наречен роден шампионат. Изкарва няколко сезона и зад граница - в Германия, където е част от тимовете на " Вюрцбургер Кикерс " и " Кемницер ". Най-големият триумф на участника във " Фермата " като футболист идва през 2018 година Тогава той е част от " Славия ", която шокира " Левски " във финала за купата на България и печели трофея, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР