Ако има правителство, то ще е нестабилно. Ще отидем на

...
Ако има правителство, то ще е нестабилно. Ще отидем на
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Правителството няма да е стабилно

Ако има държавно управление, то ще е несигурно. Ще отидем на нови избори следващата година. Хората да не страдат – отново ще пристигна ред на служебното държавно управление. Това сподели пред Дарик радио журналистът Иван Бакалов. Той предвижда разединение на депутати, както от ГЕРБ, по този начин и от „ ИТН “ в 46-тия парламент.
„ Не знам дали първият мандат на Има Такъв Народ ще успее. Всеки има доста искания “, регистрира той.

„ Мисля, че и самият Слави Трифонов ще изненада от публичната реакция след предлагането Николай Василев да седне в премиерското кресло. Минаха 12 години, откогато Василев беше министър. В предишното имаше няколко знакови приватизационни покупко-продажби, в които хората се съмняват надълбоко “, разяснява още Бакалов.

„ Управлението на Борисов се свързва с назначението на калинки, с несъответстващи хора. Те са се окопали във всички равнища на властта. ГЕРБ беше партия-държава “, уточни журналистът по отношение на рефрена за изчегъртването на Борисов и партията му.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР