Ако има нещо хубаво, което си запазихме от пандемичните дни,

...
Ако има нещо хубаво, което си запазихме от пандемичните дни,
Коментари Харесай

Когато стилните дрехи могат да бъдат и удобни

Ако има нещо хубаво, което си запазихме от пандемичните дни, то това е смелостта да носим спортните облекла и отвън стените на дома си. Преди това избирахме непринудено необятни и комфортни спортни екипи, с които да се усещаме задоволително уютно у дома, и излизахме с тях едвам разходим кучето или да отидем на подготовка (и то единствено в случай че залата е наблизо). През последните години обаче дизайнерите взеха решение да покажат, че спортните облекла могат да бъдат неизменима част от ежедневния ни стайлинг.

Първо започнахме да носим суитшъртите с поли и токчета, а по-късно пристигна ред на необятните спортни панталони, които толкоз добре се комбинират с бежов тренчкот и маратонки. Така че сега съвсем няма сбирка, в която да няма най-малко един суитшърт с монограм или лого, който да не се откроява и комбинира даже и с костюми. Да не приказваме за колаборацията сред adidas и Gucci, която изцяло затвърди статуса на спортните марки в street style модата.

Поредният мотив да извадим на показ комфорта отвън дома си е новата сбирка на , която незабавно се отличава с истинския си принт, който е в по-светли и в по-тъмни цветове. Тя включва суитшърти и панталони, които са направени от страхотна материя с DryCell технология за най-благоприятен комфорт, а дизайнът им е леко ретро – нещо, което върви като доста мощен тренд при множеството марки, изключително спортните (дори и във връзка с обувките). Най-важното е, че могат да се носят на открито под обемните якета и палта, изключително през уикендите, когато обичаме да ни е удобно, само че и в това време желаеме да изглеждаме стилно.



Всъщност дизайнът на сбирката е въодушевен от първите спортни екипи от линията T7, които основава Рудолф Даслер, създателят на PUMA, още през далечната 1967 година. Те се отличавали с ленти, преминаващи по цялата дължина на ръкавите и крачолите, и необятни 7 сантиметра, по тази причина и по този начин била кръстена самата серия. По тези ленти ще познаете и новата сбирка.



И в случай че в предишното първите, които имали опция да носят спортните екипи, били футболистите на „ Борусия – Мьонхенгладбах “, то последователно те стават обичани и на редица актьори и реализатори. По този метод облеклата от серията T7 си пробиват път и към стилната улична сцена, която от време на време е по-вдъхновяваща и от стилния подиум. Актуалните облекла от сбирката T7 AOP се отличават със скъсена дължина на горнището и с висока талия и прави крачоли при панталоните. Въпреки че могат да се носят настрана в композиция с по-ярки облекла, още по-ефектно стоят, когато са в тандем. Най-добрият за градския жанр, който всяко момиче се пробва да построи със личен почерк.

Дамските дрехи от серията T7 AOP на Puma можете да откриете в магазини District и онлайн на.



С поддръжката на District

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР