Ако има необходимост и внесени спешни законопроекти, най-вече за предложените

...
Ако има необходимост и внесени спешни законопроекти, най-вече за предложените
Коментари Харесай

Красимир Ципов: Нека протестиращите да кажат каква е алтернативата, която очакват

Ако има нужда и импортирани незабавни законопроекти, най-много за препоръчаните нови социално-икономически ограничения, Народното събрание има подготвеност за изключителни съвещания и приемане на законопроекти.

Това съобщи в изявление за БНР зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов. „ Има нужда от промени в законите в обществената сфера, в случай че има нужда ще променим настоящото законодателство и във връзка с препоръчаните стопански ограничения “, означи той.

По мотив продължаващите антиправителствени митинги Ципов съобщи: „ Категорично считаме, че има потребност от разговор и че от митинга следва да се заявят претенции, които са ориентирани точно към това по какъв начин да преминем и през здравната рецесия, тъй като виждате през последния месец с повече от няколко хиляди се откриха случаите на инфектирани лица.

Разгорещен спор сред ГЕРБ и левицата преди дебатите по вота на съмнение

До изборите предстоят малко повече от 6 месеца, сега, в който се завърти така наречен парламентарна рулетка с мандати, това ще отнеме няколко седмици и сигурно предварителни избори ще се произведат не повече от 2 месеца и половина от постоянните. А в тази комплицирана конюнктура и в България, и в Европа, и в света считаме, че е безконтролно да предприемем такива стъпки и дейности. И ние сме заинтригувани да се отиде колкото се може по-скоро на избори, тъй като ГЕРБ постоянно е подготвена за такива избори, само че считаме, че в тази обстановка, която е освен в страната, само че и интернационалната конюнктура, не ни дава опция да мислим в тази посока “, разяснява депутатът.

„ Очакванията ни в Народното събрание са да няма оставка на държавното управление и предварителни избори. Нека протестиращите да кажат каква е алтернативата, която чакат “, уточни Красимир Ципов.

Красимир Ципов: По-добре е Божков да се върне и да се пази от сериозните обвинявания

По мотив спора сред държавното управление и президента депутатът посочи, че не е чул позицията на президента по отношение на обвиняванията против предприемача Васил Божков: „ Напротив, в самото начало чухме, че той (Румен Радев – б.р.) дава повече доверие на изказванията на Божков, а не на прокуратурата. Защото това е тематика, която интересува българските жители “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР