Ако има есенно-зимна класика в гардероба ни, без която не

...
Ако има есенно-зимна класика в гардероба ни, без която не
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи как да носим класическото черно палто

Ако има есенно-зимна класика в дрешника ни, без която не можем, то това е черното палто. В тези сезони обувките и връхната дреха са основата на тоалета ни и по тази причина ги избираме с изчистени кройки и в неутрални цветове, с цел да бъдем елегантни във всяка обстановка.
               
on Nov 9, 2019 at 11:05am PST

Черното палто е толкоз универсално, че в действителност можем да го носим съвсем с всичко. Обличаме го върху на път за офиса, върху обичаните си, когато отиваме на някой концерт и несъмнено – с дънки и кецове. Ако към момента не сте подготвени да извадите вълнените палта, за прехода сред сезоните може да заложите на по-дебел тренч в черно или пък палто от винил или кожа, по този начин както прави .



Харесваме толкоз изчистени тоалети, тъй като ни дават свободата да прибавим каквито си желаеме аксесоари. През преходните сезони опитвам с във всевъзможни цветове и форми, само че в случай че въпреки всичко предпочитате минималистични аутфити, можете да изберете някой от меките едноцветни шалове от Кръгче от . Разгледайте в нашата изложба и стайлинг концепциите ни с черно палто.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР