Ако и вие не харесвате твърде изрязаните долни части на

...
Ако и вие не харесвате твърде изрязаните долни части на
Коментари Харесай

14 шопинг находки с банските с висока талия, които са хит и този сезон

Ако и вие не харесвате прекомерно изрязаните долни елементи на банските, които се завърнаха измежду трендовете още предишното лято, то днешната ни шопинг селекция сигурно ще ви хареса. Причината е, че сме събрали страхотни оферти за бански с висока талия. Моделите, които преди няколко сезона изживяха своя подем и нямат желание да останат в предишното.

Освен че носят чувство за обичания ни ретро изискан, изключително когато са в черно или в бяло и черно, напомняйки на звездите от 50-те години, те ни карат да се усещаме по-комфортно на плажа. Особено в случай че желаеме да прикрием недостатъци във фигурата си и най-много в региона на корема и талията. Долната част с висока талия обрисува елегантно силуета и кара всяко момиче да се усеща като Бриджит Бардо на плажа в Кан преди десетилетия.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leonie Hanne (@leoniehanne)

Този вид бански може да откриете в разнообразни цветове и десени, като монохромните разновидности стоят извънредно изтънчено, до момента в който принтове като цветя и точки придават една закачлива кокетност на плажния стайлинг. И в случай че бикините са почти общоприети като модел, то в галерията ни ще видите, че при горната част има много огромно многообразие от модели, с цел да го съобразите по отношение на бюста си – дали е по-малък или по-голям. Да, ставаме все по-нетърпеливи за миговете на плажа!

 
Назаем от стила на Натали Портман: 7 шопинг находки за сантиментален летен тоалет

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР