Aко и вие имате сложна, пълна с драма, задушаваща от

...
Aко и вие имате сложна, пълна с драма, задушаваща от
Коментари Харесай

Четири нови филма за майки и дъщери, които задължително трябва да гледаме!

Aко и вие имате комплицирана, цялостна с драма, задушаваща от любов връзка с майка си, сте като мен. Моята ме подлудява и все пак тя е най-близкият ми човек, без който не мога да вдишвам и една секунда! 

Връзката майка-дъщеря постоянно е била забавен за проучване сюжет и в изкуството, а този киносезон има не един, а четири кино лентата, които вървят по стъпките на " Лунатици " (с него Олимпия Дукакис и Шер завоюваха Оскари през 1987 година за функциите си на майка и дъщеря).

Ето кои са те:



Марго Роби и Алисън Джени са номинирани за " Оскар " за функциите си на Тоня Хардинг и злобната й откачена майка Лавона Голдън. Алисън Джени към този момент завоюва " Златен глобус ", аз персонално съм заложила на нея и за " Оскар "! 

Филмът, режисиран от Крейг Гилесби и продуциран от Марго Роби, наблюдава живота на фигуристката Тоня Хардинг – нейната кариера и сгромолясването й под натиска на неприятната й среда. Това не е храбър филм за атлетични триумфи, а портрет на една тъжна действителност – даже спортът не може да ти помогне и да те измъкне от калта, ако нямаш хора, които да те обичат откровено и да ти мислят положителното. Най-вече майка ти.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР