Ако главният прокурор този път не разследва включените в списъка

...
Ако главният прокурор този път не разследва включените в списъка
Коментари Харесай

Адвокат Екимджиев: Новият списък „Магнитски“ бележи политическата смърт на Бойко Борисов

Ако основният прокурор този път не проверява включените в листата " Магнитски ", той ще бъде идващият, който ще го оглави, безапелационен беше в ефира на Euronews Bulgaria юрист Михаил Екимджиев. Според Руслан Стефанов от Центъра за проучване на демокрацията, тук става дума за фундаментално нарушение на правилата за положително ръководство.

„ Този лист бележи политическата гибел на Бойко Борисов. Няма по какъв начин този път той да излезе на бял кон от тази обстановка, разчиствайки по този начин терена към себе си “, безапелационен е Екимджиев.

 
Този път подценяването на публиката, даже неизкушената и не помнеща изключително дълго българска аудитория, би било прекалено и обидно.
юрист Михаил Екимджиев

„ Мисля, че сме прекомерно огромни оптимисти, с цел да имаме вяра, че това ще бъдат последните наказания, и че някой си е взел поука. Надявам се, че това ще стане, тъй като това вреди на българските жители и на българските институции “, уверен е Руслан Стефанов.

 
Всеки български жител, с който говорите, ще ви каже: „ О, единствено тези ли? Толкова късно? “ Тук става въпрос за всичките случаи, апропо – както при първите наказания, по този начин и в този момент.
Руслан Стефанов, Център за проучване на демокрацията

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР