Ако германските колеги се интересуват от нещо по международно-правното сътрудничество,

...
Ако германските колеги се интересуват от нещо по международно-правното сътрудничество,
Коментари Харесай

Германия не е питала прокуратурата за Гебрев

Ако немските сътрудници се интересуват от нещо по международно-правното съдействие, ще дава отговор на всички въпроси. Към този миг не ми е известно да има такова питане.

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в Дупница на въпрос по отношение на връзката, която прави немското сп. " Шпигел " сред случаите на предприемача Емилиян Гебрев и Алексей Навални в Русия.

Той обаче акцентира, че прокуратурата има чудесно взаимоотношение с немската прокуратура и в случай че такова бъде поискано, ще му се отговори в оптимално къс период.
 Гешев нямало да допусне да се върнат мутренските времена
Гешев нямало да допусне да се върнат мутренските времена

Ако някой не е схванал, не сме 90-те години, ще го разбере по сложния метод, закани се основният прокурор

Във връзка с атентата в Сарафово, Гешев разясни, че то е завършило на първа инстанция.

На 17 септември предстоят пледоарии на отбраната и прокуратурата, след което следва присъда . Надявам се да има правдивост за починалите жители на страната Израел, включително и за българския жител, акцентира основният прокурор.

" За никого не е загадка, че зад този терористичен акт стои като логистика и финансиране съгласно събраните от наблюдаващите прокурори доказателства организацията " Хизбула " , сподели Иван Гешев.

Към наказателна отговорност, въпреки и задочно, са привлечени свързани с тази организация две лица. " Някои ги свързват с военното й крило, те са оповестени за интернационално търсене ", добави основният прокурор.

Иван Гешев отговори на въпрос за следствия по неразкрити закононарушения, че се работи на оптимални обороти въз основата на кадровия капацитет, с оптималния потенциал, с който прокуратурата разполага.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР