Ако даден човек е ваша съдба, той ще остане с

...
Ако даден човек е ваша съдба, той ще остане с
Коментари Харесай

Кoгато съдбата премахва от живота ви хора, от които вече не се нуждаете, не й се противете!

 Ако даден човек е ваша орис, той ще остане с вас при всевъзможни условия. А когато единствено вие полагате старания и връзката се поддържа извънредно от вашите старания, ще бъде по-добре да си тръгнете. Защо са ви нужни връзки, в които не ви ценят?

Не си коства да се отнасяте към всички раздели в живота си като към загуби. Представете си, че някакъв човек е пристигнал в живота ви, с цел да извърши съответна задача. Той е направил това, което му е било предначертано свише. А в този момент е време да пуснем този човек. Нека живее по-нататък. Но без нас.

За какво са нужни разделите?

Не дръжте на човек, който непрестанно ви съпоставя с другите и не ви цени. И се грижeте за тези, които в действителност имат потребност от вас. По въпросите за любовта към себе си и самоуважението, проявата на мекост е несъответствуваща.

Не позволявайте да посегнат на най-скъпото, което имате. А в случай че някой си тръгне, това не значи, че се лишавате от него. Той просто е извърши задачата си в живота ви. Вече не ви е необходим!

Съберете увереност и си тръгнете

Емоционалната връзка е извънредно значима и в това време е нещо нежно. Тя би трябвало да бъде защитавана. Но в случай че хабите силите си на вятъра, с цел да укрепите връзките си с човек, неподобаващ за това, оставете го да си тръгне. Освободете се от всички зли и безсърдечни хора, които внасят дискомфорт и отчаяние във вашето битие.

Тръгнете си от тези, които ви карат да страдате

Не се вкопчвайте в никакъв случай в  човек, който не ви прави оценка, не  вижда вашите качества и непрекъснато ви подлага на критика. Отърсете се от нездравословното влияние на недоброжелателите и клюкарите. Не доказвайте личната си стойност на никого. Този, който я вижда без накичване от ваша страна, е вашият човек.

Необходимо е да бъдем с тези, които ни носят разтуха в сложни времена, и да държим на разстояние тези, които съзнателно (и даже по невнимание) ни нараняват.

Така че:

Напуснете без съмнение тези, които ви предизвикват морални и материални вреди.
Захвърлете всичко, което не може да бъде поправено и променено.
Абстрахирайте се болки, негативизъм и изменничества. Но не забравяйте, че те съществуват в света.
Дръжте в клетка своите демони и контролирайте неизбежните вътрешни страхове.
Не забравяйте, че страданията са единствено въпрос на избор.
Не се самозаблуждавайте и не подценявайте актуалната обстановка с вашата токсична връзка единствено заради боязън от самотност.
Запомнете: вие и единствено вие можете да задавате разпоредбите на играта в живота си.

Как ориста отстранява тези, от които към този момент не се нуждаете

Болката, след която остават белези

Разпадаме се на части, разтваряме се в личността на непозната персона, губим своя облик. Губим характера си, решителността, която стои в основата на нашия „ Аз “. В резултат на това душевното ни положение страда. Не е наложително да виждате външни прояви. Процесите, протичащи вътре, са невидими. Точно с това те са рискови. Защото никой няма да ви се притече на помощ и никой няма да ви извади от това положение.

Възниква самотоксичност. Ние ставаме токсични за себе си:

Когато покорно се съгласяваме да се подчиняваме на изискванията на другите.
Когато загубим същността си, преставайки да мислим за личните си стремежи и се поддаваме на ангажиментите на другите.
Когато станем хронични жертви.
Когато обезценяваме личните си мисли, желания и достижения.
Когато култивираме отрицателен вътрешен разговор, свеждайки до най-малко общуването с другите.
Когато не се занимaваме с справедлив самоанализ.

Безусловно, ние сме уязвими пред възможното изменничество и двуличие на този, който считаме за наш другар, непосредствен човек. Защото имаме вяра, че отваряйки личното си сърце необятно, това ще ни е от изгода и ще задържи другия. Но даже и да сте се опарили един път в една връзка, не губете религия. Всъщност и любовта, и другарството в действителност съществуват.

Econet

Мудрата на Съдбата

Какво е това  орис и дали тя в действителност съществува? Дори и през днешния ден е доста мъчно да се даде еднопосочен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се…

Цялата публикация

Вярвате ли, че единствено една дума може да повлияе на вашата орис? Може!

 

Всички сме чували, че задачите би трябвало да бъдат вярно дефинирани. Това важи и за думите, с които ги формулираме. Избягвайте разрушителните!: „ Аз ще реализира, ще принудя, ще принуждава, ще победя,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР