Ако български запасняк обвини английската кралица в авторитаризъм, ще му

...
Ако български запасняк обвини английската кралица в авторитаризъм, ще му
Коментари Харесай

Журналист: Английски подполковник хока президента Радев, а ако български запасняк критикуваше кралицата - биха ли му обърнали внимание?

" Ако български запасняк упрекна британската кралица в авторитаризъм, ще му извърнат ли внимание английските медии? Ще го цитират ли, в случай че разгласи, че славните дни на короната са вечно отминали?
Въпросът наподобява идиотски, отговорите са толкоз ясни.
Нашите медии обаче не са като английските. Взел някакъв британски подполковник о.з. да хока президента Радев, да ругатни армията ни и да ни плаши с Русия и хоп, тукашни медии се втурнаха да разгласяват нелепостите му ", във Facebook.
‘’ Изглежда Радев има упоритостта да бъде властнически водач, а не демократ ‘’, твърди задграничното лице, което по служба, сан, звание и образование е несравнимо под президента на България.
 Заркова: Весело е да се гледа тия дни преобличането на Мадам публицистиката Заркова: Весело е да се гледа тия дни преобличането на Мадам публицистиката
" Весело е да се гледа тия дни преобличането на Мадам публицистиката. Тя сменя роклята си и зацапаното си долни дрехи за всеки нов владетел в...
Разсъжденията на англичанина, показан като Глен Грант, са изнесени първо от организация БГНЕС. ‘’ България има смели бойци, само че тотално разрушена система. Разполагате с две бригади, не можете да ги пратите на война незабавно’’, отсъжда о.з.-то.
Я се махай отсам, бих му споделил, в случай че бях на мястото на интервюиращия. Да оставим встрани събитието, че в случай че счита военната ни система за разрушена, то виновност за това носят на първо място натовските му началници, принудили ни да унищожим страховитите си оръжия.
Ако пък счита, че англичаните познават военното дело по-добре от българите, да прочете малко за Дойран. А уточнението, че не можем да пратим ‘’ на война неотложно ‘’ нашата войска допуска ли, че има проекти тя да бъде изпращана да се бие някъде отвън границите ни, на някакъв нов Източен фронт. Що за безочливост и безумство?
Но не е вманиачен който яде зелника, а който му го дава. Англичаните могат да приказват каквито нелепости желаят и това няма никакво значение за нас. По света е цялостно с празнодумци, които може да мислят, че ние ядем карфици. Трябва ли да се съобразяваме със съществуването им. Трябва ли наши медии да повтарят дивотиите им, единствено тъй като били угодни на съперниците на президента? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР