Акапулко. Адриан Андреев ще играе в квалификациите за основната схема

...
Акапулко. Адриан Андреев ще играе в квалификациите за основната схема
Коментари Харесай

Адриан Андреев ще играе на квалификациите в Акапулко

Акапулко. Адриан Андреев ще играе в квалификациите за главната скица на ATP 500 шампионата в Акапулко. Това стана факт откакто по-рано през днешния ден уредниците оповестиха, че международният №71 Доминик Кьопфер се е отхвърли от присъединяване в пресявките на шампионата в мексиканския курорт, а неговото място ще бъде заето от третата ракета на България.

Това ще бъде още една чудесна опция за Андреев да се изяви в ATP конкуренция, откакто по-рано през сезона софиянецът доближи до 1/8-финал на шампионатите в Анталия и Сингапур.

Турнирът в мексиканския курорт се обрисува да бъде доста мощен и ще се организира от 15 до 20 март. Ще вземат участие трима тенисисти от " Топ 10 " - Стефанос Циципас, Александър Зверев и Диего Шварцман, както и играчи като Милош Раонич, Фабио Фонини и Феликс Оже-Алиасим. Сред звездите на шампионата ще бъде и първата ни ракета Григор Димитров, който е първенец в Акапулко за 2014 година.

Въпреки, че към този момент е част от листата с квалификанти, може да не забележим Андреев на корта в Мексико, защото не е ясно дали ще има опция да дойде в Акапулко в точния момент. Квалификациите стартират на следващия ден (13 март), като жребият към момента не е изтеглен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР