Академията за филмово изкуство и наука на САЩ обмисля дали

...
Академията за филмово изкуство и наука на САЩ обмисля дали
Коментари Харесай

Обмисля се поява на Зеленски на церемонията по връчване на наградите Оскар

Академията за кино изкуство и просвета на Съединени американски щати обмисля дали да не включи видео включване на украинския президент Володимир Зеленски по време на церемонията по връчване на премиите " Оскар " тази година, оповестява New York Post. 

В академията към момента се дебатира дали да се резервира аполитична позиция макар настоящата инвазия на Русия в страната и към този момент отхвърлят да дадат публично мнение по тематиката. Въпреки това изпълнителният продуцент на шоуто, Уил Паркар, сподели пред кореспонденти във вторник, че няма по какъв начин тематиката да бъде пренебрегната:

" Намираме се във важен интервал от човешката история и сме наясно с това, " разяснява въпросът той по време на виртуална конференция. " Не мисля, че можеш да подхванеш сходно шоу, без да намериш метод почтително да отчетеш какво се случва и какъв брой огромни късметлии сме въобще да имаме опция да проведем церемонията. "

Между 2005 и 2019 година някогашният артист Зеленски изиграва 15 разнообразни функции във филми и сериали, в това число на украински президент в предаването " Слуга на народа " в годините преди кандидатурата си за поста. 

Според New York Post ABC, малкия екран по която премиите " Оскар " се излъчват, е склонна да разреши на украинския държавен глава да направи изявление по време на церемонията - и оттова обаче публично изказване по тематиката липсва. 

От американската медия показват, че се чака Мила Кунис, която е родена в Украйна, да приказва по тематиката по време на шоуто. В началото на месеца двамата със брачна половинка ѝ Аштън Кътчър се включиха в самодейността на Airbnb за поддръжка на украинските бежанци, подариха три милиона $ и започнаха акция, която събра още 15 милиона в границите на първите си 48 часа.

Носителят на две оценки за " Най-добра мъжка роля " Шон Пен поддържа концепцията за включване на Зеленски и даже прикани за протест на филмовата Академия, в случай че това не се случи. В момента той се намира в Полша, където неправителствената му организация оказва помощ на украински бежанци. Именно оттова той даде изявление пред CNN, в което сподели, че вероятно решение да не бъде включен онлайн президента на нападнатата страна би било " най-срамният миг в цялата холивудска история ".

Церемонията ще се организира от 3 ч. българско време на 28 март. 


·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР