Академията на филмовите изкуства и науки на САЩ, която всяка

...
Академията на филмовите изкуства и науки на САЩ, която всяка
Коментари Харесай

Нова категория на Оскарите

Академията на филмовите изкуства и науки на Съединени американски щати, която всяка година връчва премиите Оскар, показа нова категория за изключителни достижения в известното кино, оповестява Би Би Си. Това е част от трите промени, които бяха направени във вторник от управителния ръб на Академията.

 
Сега филми, които са известни измежду обществото, само че не са толкоз известни измежду критиците, ще имат по-голям късмет да се преборят за Оскар. Не е ясно дали тези промени ще влязат в действие на време за идната гала през февруари. В известие до своите членове Академията съобщи, че условията за новата категория, както и други основни детайлности, следва да бъдат обявени.
 
През миналите години филми, които се справяха добре в бокс офиса – в това число „ Мама Миа ”, „ Аватар ” и поредицата ”Мисията невъзможна ” бяха подценени от Оскарите.

 
Подобна категория за известни филми може да понижи рецензията, че доста от филмите, които получават Оскар са „ извънредно неуместни ” и не отразяват това, което публиката желае да види.
 
Бордът на шефовете също по този начин насрочи дата за церемонията през 2020 година На срещата беше решено още да се съкрати телевизионното лъчение на церемонията до 3 часа, с цел да може тя да бъде „ по-достъпна за феновете по света ”.-->

 
За да може да се случи това и да се запазят всички 24 категории, някои от тях ще бъдат връчвани по време на рекламните паузи и по-късно ще бъдат инсталирани и излъчени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР