Академия Екатерина Каравелова“ създаде практичен наръчник за жени, който помага

...
Академия Екатерина Каравелова“ създаде практичен наръчник за жени, който помага
Коментари Харесай

„Пътеводител към себе си“ - практичен интерактивен наръчник за жени

Академия „ Екатерина Каравелова “ сътвори удобен справочник за дами, който оказва помощ за самоусъвършенстване и по-добра реализация. 

В изявление за БНР основателката на академията Марина Кисьова Де Хеус уточни, че концепцията им хрумнала, тъй като „ несъмнено има проблем с ниска самокритика и самонадеяност “. 

Пътеводителят бил основан, откакто програмата за личностно развиване на академията била блокирана поради пандемията. Така дейностите по нея били преобразувани в удобен инструмент – „ Пътеводител към себе си “.

„ За да може да достигнем до доста повече дами и девойки в разнообразни кътчета на страната. “

Самият справочник е удобен дневник – интерактивна книга с доктрина, илюстрации и извършения , които могат да се извършват самостоятелно, посочи Де Хеус.

Автор на пътеводителя е Нора Стефанова.

„ Ние не даваме отговорите – това е доста значим миг в логиката на психиката. Най-важното нещо е човек самичък да доближи до отговорите и най-хубавия път в съответната обстановка “, акцентира Марина Кисьова Де Хеус в предаването „ Преди всички “. По думите й наръчникът предизвика с въпроси, които доста рядко си задаваме.

Не е неприятно да си деен за това, което искаш да се случи в живота ти, уточни различен акцент в наръчника Марина Кисьова Де Хеус.

В нашата просвета ние сме учени на „ скромността краси индивида “ . Разбира се, в едни естествени граници, само че когато виждаме, че в действителност сме способни в нещо, ние би трябвало да отстояваме това, което сме постигнали и знаем, с цел да вървим напред. “

Друга самодейност на Академия „ Екатерина Каравелова “ показва дейни дами с разнообразни истории от разнообразни професионални сфери, които могат да въодушевяват.

Една такава дама е енологът Елизабет Портева. Тя работи в фамилна винарска маза и съставлява четвърто винарско потомство от село Брестовица.

В България съотношението дами – мъже в тази специалност е почти равно, все пак е предизвикателство за жена да работи в маза, изясни тя.

Повече по тематиката чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР