Ахмед Доган няма какво да разкаже в комисията „Росенец“, защото

...
Ахмед Доган няма какво да разкаже в комисията „Росенец“, защото
Коментари Харесай

Хамид: Доган може и да пие кафе в комисията „Росенец“

Ахмед Доган няма какво да опише в комисията „ Росенец “, тъй като т.нар „ Летен Сарай “ няма нищо общо с него, спортна база е и принадлежи на две сдружения. Това акцентира в студиото на „ Лице в лице “ депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид, откакто депутатите поканиха почетния ръководител на придвижването на свое съвещание за чуване.

„ Това е опит за директна офанзива по отношение на господин Доган. Може и да одобри тази покана и да пие кафе в комисията… знаете ли по какъв начин ще изненада всички членове, в случай че господин Доган пристигна? “, запита националният представител.

Той на няколко пъти акцентира, че Доган е обитавал в резиденцията, грижил се е за цветята и други насаждения и е приел стотиците деятели на младежкото Движение за права и свободи през предходната година не като притежател, а като посетител на обекта. Освен това съгласно него не е правилно, че има нелегално строителство в границите на Сарая – имало обекти в развой на легализиране и други, във връзка с които към момента се водели каузи.

Хамид Хамид беше безапелационен, че Движение за права и свободи желае от прокуратурата, българските и американските институции всичката информация, която имат за Делян Пеевски, включен в американския санкционен лист по закона „ Магнитски “ за корупция в изключително огромни размери. Депутатът означи, че правосъдното министерство и вицепрезидентът към този момент се отрекли да имат данни, че някогашният огромен медиен притежател е взел участие в схеми по линия на българското поданство.

Според Хамид може да „ се окажем в хипотезата, че някой е заблудил съответните служители, с цел да включат господин Пеевски в листата “.

Вижте още във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР