Агресия! Агресия от вестниците на Прокопиев, агресия от трибуната на

...
Агресия! Агресия от вестниците на Прокопиев, агресия от трибуната на
Коментари Харесай

Станислав Анастасов за тормоза над семейството му: Брутална агресия! Кирил Петков е готов на всичко

" Агресия! Агресия от вестниците на Прокопиев, експанзия от трибуната на Народното събрание и най-много говоренето на Кирил Петков, че посредством мощ власт се взема и власт се задържа. Със мощ, с напън и с рекет – над близки, над фамилии, над всички. "

Така зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов разяснява бруталния тормоз, на който той и фамилията му бяха подложени, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Домът на народния представител осъмна с надписи „ Подлога на ДПС” и „ Тук живее народен предател”.

" Тези хора са подготвени на всичко. Виждам, че са подготвени да опълчват български жители против български жители единствено и единствено да запазят властта, която сега е тотално нелегитимна от демократична позиция ", разяснява още Анастасов.

Той пусна и пост във Facebook, който гласи:

Новият метод на деяние на #ПРОМЯНАТА и #УМНОКРАСИВИТЕТА - посещаване по домовете. Разбира се, от чужд приятел с партийно предписание, написа Анастасов. И продължи:

Демокрация? Човешки права? Морал? Едва ли...

Остава единствено един въпрос. Кога да чакаме новата Кристална нощ? Или ще ни пребивате, до момента в който си водим децата на учебно заведение?

Ето какво описа Станислав Анастасов пред " Стандарт ":

- Г-н Анастасов, по какъв начин открихте обидните надписи?

- Съпругата ми слезе сутринта, с цел да изпрати детето ни на лагер. Вземат го с рейс пред входа ни. И откри тези надписи закачени вътре във входа. Снощи към 22 ч. изхвърлях боклука и такова нещо нямаше, което значи, че някой през нощта го е закачил. Входът, апропо има елементарен достъп, вратата елементарно се отваря.

- Детето Ви видя ли надписите?

- Не знам, уповавам се, че не. Не съм приказвал с него. Предполагам, че жена ми, откакто ги е видяла, го е разсеяла. Детето ни е на 7 години и може да чете.

- Как ще коментирате този тормоз?

- Агресия? Агресия, експанзия, експанзия. Агресия от вестниците на Прокопиев, експанзия от трибуната на Народното събрание и най-много говоренето на Кирил Петков, че посредством мощ власт се взема и власт се задържа. Със мощ, с напън и с рекет – над близки, над фамилии, над всички.

- Вчера се появиха апели във Facebook за взлом на Народното събрание в сряда, когато ще се гласоподава вотът на съмнение против кабинета и за душевен тормоз и изкривяване на депутати, с цел да поддържат кабинета. Виждате ли връзка?

- Виждам опитите за напън. Нещо повече – виждам методите на Съветска Русия от 60-те години в България, които някои хора очевидно са научили през фамилиите си като метод дейности, като схващане за власт, народна власт и страна. Това виждам аз – всичко, което Георги Марков е описал в своите „ Задочни репортажи”. Който се съмнява, дано прочете книгата му и ще види нещата едно към едно.

- Очаквате ли ескалация на напрежението по време на гласуването на вота на съмнение?

- Тези хора са подготвени на всичко. Виждам, че са подготвени да опълчват български жители против български жители единствено и единствено да запазят властта, която сега е тотално нелегитимна от демократична позиция.

- Подадохте ли сигнал в полицията?

- Не съм, макар че в случай че някой желае, може да проверява случая. Не желая, аз разлика от Кирил Петков, да замесвам фамилията си в политическата активност.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР