Агитация и натиск от най-високо ниво са оказвани върху много

...
Агитация и натиск от най-високо ниво са оказвани върху много
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Висши политици натискали клубовете заради Гонзо!

Агитация и напън от най-високо равнище са оказвани върху доста от клубовете у нас преди конгреса на БФС, на който беше гласувана оставката на Борислав Михайлов, научи Lupa.bg. Делегатите избраха Георги Иванов за негов правоприемник, а парите, давани за глас са достигнали 15 000 лв.!

Единствено нашата медия ви осведоми, че ден преди изключителния конгрес Гонзо е чествал своята победа и неслучайно той пристигна много убеден в хотел " Маринела ".

Сбирката с представители на клубове от варненския район се е провела в морския регион, а там те са били инструктирани от Борислав Попов по какъв начин би трябвало да се гласоподава. Случайно или не, тъкмо във Варна пристигна и най-голямата разлика сред Георги Иванов и Димитър Бербатов - 46 гласа, нещо, което се оказа съдбовно за другия кандидат за позицията.

На тайната среща е било казано, че се отдръпва доверието от Михаил Касабов, който е бил любимец преди Гонзо, само че в последните 24 часа преди 15 март нещата са се трансформирали радикално.

Присъстващите, които са били офертирани и от притежателя на Лудогорец - Кирил Домусчиев, са получили парите си незабавно след инструктажа.

Няколко висши политици са били впрегнати в предизборната машина и са прозвънявали телефони на президенти на клубове и кметове, с цел да оферират пари, с цел да се гласоподава за Гонзо. Освен тези средства, са обещавали и финансиране за идващия сезон - нещо, което е изключително важно за тимовете от дребните обитаеми места.

" Два дни преди конгреса видях Гонзо да излиза необятно ухилен от ресторанта на най-шикозния хотел в Разград. Явно е имало за какво. Той е бил в града и две седмици преди конгреса, само че тогава се е срещнал самичък с хора от района. На мен ми звъняха два пъти политици, които не ги познавам персонално, с цел да ми оферират финансиране, в случай че дам гласа си за Геоорги Иванов. След това ми се обади и един кмет, гравитиращ към мощните хора в града ", показа пред Lupa.bg един от делегатите на конгреса, който пожела анонимност. 

Към цялата тази картинка, като се прибавят и изключените 90 клуба преди този момент, нещата се избистрят и всеки самичък може да си направи изводите по какъв начин и за какво Георги Иванов завоюва борбата за президент на БФС. След това 85% хора на Борислав Михайлов попаднаха в Изпълкова, препоръчан от Георги Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР