Агенцията на ООН за бежанците призова правителството в Лондон да

...
Агенцията на ООН за бежанците призова правителството в Лондон да
Коментари Харесай

ООН към Великобритания: Не настанявайте украински жени при необвързани мъже

Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците прикани държавното управление в Лондон да подсигурява, че украинските дами и деца са настанявани само на сигурни места, където няма риск те да бъдат експлоатирани. Апелът им е Англия да направи повече инспекции, с цел да защищити уязвимите украинки и техните деца.

 В изказване, оповестено в „ Гардиън “, написа: „ Агенцията има вяра, че може да бъде възприет по-подходящ план за намиране на заслон, като се подсигурява, че дамите с деца са настанявани при фамилии или двойки, а не при необвързани мъже. “

Все повече нарастват случаите на дами бежанки, които са изложени на риск от хора, спонсорирали ги да дойдат в Обединеното кралство по проекта " Домове за Украйна ". Един неотдавнашен журналистически опит доказва колко опасности крие сходен проект за настаняване. В рамките на минути след публикуването на известие в най-голямата Facebook група за намиране на подслон в Обединеното кралство, кореспондент под прикритие на „ Таймс “, представящ се за Наталия на 22 години от Киев, е залят от непристойни известия, изпратени от мъже.

Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците приканват за повече зоркост, защото докато някои хора бягат от войната, други се възползват от обстановката, като маскират същинските си цели под лъжливи благородни планове.
Посегателствата върху дами в Украйна стартират да излизат нескрито
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР