Агенция Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за изработване на актуализирана

...
Агенция Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за изработване на актуализирана
Коментари Харесай

АПИ търси кой да актуализира Стратегическата карта за шум на основни пътни участъци

Агенция „ Пътна инфраструктура “ разгласи социална поръчка за разработване на обновена Стратегическа карта за звук на съществени пътни сектори от републиканската мрежа с трафик над 3 милиона МПС годишно. Показателите в нея са определящи, когато би трябвало да се възнамеряват и подхващат дейности, свързани с ограничение въздействието на шума върху здравето на хората посредством използване на шумозащитни ограничения на пътни сектори наоколо до обитаеми места, здания и т. н.

Индикативната стойност на поръчката е 69 999 лева без Данък добавена стойност.

Целта на създаването е актуализиране на степента на шумово натоварване от автомобилния превоз в околната среда посредством премерване, оценка и картографиране на шумовите равнища. Актуализираната стратегическа карта за звук би трябвало да съдържа текстова и графична информация за броя на хората, жилищата, детските и лечебните заведения, учебните заведения и научноизследователските организации в избран регион, които са изложени на повишени стойности на индикаторите за звук.

АПИ разгласява поръчката по реда на член 20, алинея 3, т. 2 от Закон за обществените поръчки - събиране на предложения с публикация. Кандидатите могат да подават офертите си до 14 април, в това число.

Срокът за осъществяване на контракта е една година. Обществената поръчка ще бъде предоставена въз основа на стопански най-изгодната оферта.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР