Аферата на Златка Райкова и Карен Хачатрян отдавна буди съмнения

...
Аферата на Златка Райкова и Карен Хачатрян отдавна буди съмнения
Коментари Харесай

Близки до Златка Райкова: Тя и Карен са пълен фарс

Аферата на Златка Райкова и Карен Хачатрян от дълго време буди подозрения у потребителите. Просто, тъй като всичко наподобява прекомерно лъскаво от първия ден, а знаем, че в случай че една обич е същинска, то тя е тиха. Е, Златка и арменецът несъмнено не са тихи – те не стопират да се демонстрират, да се тикат в очите на всички, крещейки „ вижте ни “.
Ако за Райкова от дълго време е ясно, че прави тези циркове, с цел да нервира някогашния си, който към този момент е жених, то за Карен всичко било пиар. Хачатрян се закачил за Злати и се съгласил да играе играта й от персонална полза, това разкриха близки до някогашната плеймейтка източници.
„ Добре е и за двамата. Този панаир кара хората да си мислят, че Златка не е засегната от Благой Георгиев, а е тъкмо противоположното. Много зле одобри обстоятелството, че той хлътна по Полина Спасова. Егото й обаче е голямо и ще се влачи по стомах, само че няма да даде да й се присмиват. При Карен пък това му е дюшеш, тъй като се прочу и след края на тази сага, ще се радва на по-голям интерес измежду мацките “, разкриват осведомени.
Даже стигат и по-далеч като шушукат, че май двамцата се срещали главно да си създадат фотосесии за мрежите, а след това кой от кое място. „ Вижте им погледите, това е задоволително. Грам обич не се вижда в очите им, а възприятията не могат да се скрият “, разясняват и в нета./kliuki.bg
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР