Адвокатът й Венсан Бренгар потвърди в изявление информацията, че Рима

...
Адвокатът й Венсан Бренгар потвърди в изявление информацията, че Рима
Коментари Харесай

Френска кандидатка за евродепутат беше призована да даде показания за оправдаване на тероризма

Адвокатът й Венсан Бренгар удостовери в изказване " информацията, че Рима Хасан е получила (вчера) призовка от правосъдната полиция ". Самата тя съобщи в " Екс ", че това са " чисто политически маневри, целящи да компрометират свободата на изложение по тематиката за Палестина ".

Според призовката, направена обществено притежание от вестник " Монд ", предизвикващата дискусия активистка, която също по този начин е юрист и експерт по въпросите на бежанците, е призована да се яви в края на този месец, " с цел да бъде изслушана по обвиняване в обществена отбрана на терористичен акт, осъществена посредством информационна услуга онлайн ".

Според документа действията, в които кандидатката за евродепутат е упрекната, са осъществени сред 5 ноември и 1 декември, оповестява Българска телеграфна агенция.

" Припомняме, че Рима Хасан ясно осъди още от първия ден действията, осъществени от " Хамас " на 7 октомври, като ги дефинира като терористични офанзиви и съобщи, че " е морално недопустимо да се радваме на гибелта на цивилни жители, както от палестинска, по този начин и от израелска страна ", се споделя в изказването на партията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР