Адвокатът на Десислава Иванчева и Биляна Петрова - Марин Марковски,

...
Адвокатът на Десислава Иванчева и Биляна Петрова - Марин Марковски,
Коментари Харесай

Адвокат Марковски за Иванчева и Петрова: Защо полицаите направиха този театър с маските и шмайзерите? Всичко е било подготвено

Адвокатът на Десислава Иванчева и Биляна Петрова - Марин Марковски, приказва в студиото на " Нова телевизия " за своите клиентки и обвиняването.

``
реклама

" Притеснявам се винаги когато става дума за присъди на мои клиенти. Това е по този начин, тъй като правосъдното право не е напълно, единствено Господ е идеален. Но имам и известна доза оптимизъм. Доказателства няма за това, че е желала и е взела рушвет ", безапелационен бе той.

По думите на Марковски от обвиняването би трябвало да потвърдят, че е желала 500 000 евро. Не е правилно, че са й светнали ръцете. Не може да се броят пари с длан с и мустак, съобщи Марковски. Когато тя е подписвала протоколи, с това, Марковски изяснява откритото флоуресциращо вещество.

Най-главният обвинител по делото против Иванчева промени показанията си. Това беше единственото доказателство на прокуратурата, съобщи Марковски.

" Неискащият рушвет Иванчева се среща единствено един път с Ваклин, когато той е носил парите в кабинета, само че тя го гони. Вторият път, когато са взети 70 000 евро в колата, Дюлгеров ги оставя на задната седалка ", напомни Марковски.

Имам извънредно значима задача - да спася една почтена жена, съобщи юристът.

" Намерени са парите в колата, факт. Иванчева кара колата, до нея стои Биляна Петрова. Дюлгеров се е возил с тях, като преди този момент е взел белязаните пари. Има една система, която е била готова напълно да ги злепостави. Там има доста хора, които пишат, броят пари и т.н. Това, че Дюлгеров отдръпва показанията си, е показателно. Той не удостовери даже, че познава Иванчева добре. Никога не е имала връзка Иванчева с Ваклин, с изключение на когато е носел 70 000 лв. и тя го е изгонила. Вторият път са носени - когато Дюлгеров ги взима, качва се при Иванчева и Петрова, и ги остава откъм гърба. Арестувани са пред Спортната палата, министерството на спорта. Парите са откъм гърба, те се возят начело. Защо служителите на реда трябваше да ги блокират, да вършат театъра с маските и шмайзерите за две женици, които, с опрощение, може и да са се напишкали от боязън, вместо да проследят колата до дъно и сега, в който те слезнат, когато вземат парите с кашончето, да отидат и да кажат - Мили дами, заповядайте, ситуацията е съществено. Причината е, че ръководителите на акцията са знаели, че двете не знаят, че са там парите ", изясни Марковски.

" Там се преплитат доста ползи. Има едно писмо на бизнесмени, които споделят: " Иванчева ни тормози за пейки, за градинки, за учебни заведения. Като от самото начало те споделят, че тя не е желала пари, а е желала да се вършат градинки в натура. Не споделям, че бизнесмените са пили по едно уиски и са решили заедно да отидат в прокуратурата да вършат клопки. Не е по този начин. Казвам, че това, което е написано от всички бизнесмени като писмо, изпратено до кметството, че тя ги тормози, е провокирало усмивки, тъй като и Фандъкова желае зелена " Младост ", изясни още той.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР