Адвокат Лъчезар Кръстев от Пазарджик, който пое защитата вчера по

...
Адвокат Лъчезар Кръстев от Пазарджик, който пое защитата вчера по
Коментари Харесай

Жесток удар за касапина Никола. Адвокатът му шокира: Аз бях дотук! Роднините му дори не се явиха

Адвокат Лъчезар Кръстев от Пазарджик, който пое отбраната през вчерашния ден по време на мярката за неотклонение на 18-годишния Никола Райчев, се отхвърли да го пази. Това оповести персонално той в изказване.
„ Моето присъединяване като юрист по случая с убийството на 21-годишния Ангел завърши. Поех ангажимент да се явя в правосъдното съвещание единствено и само, с цел да тръгне делото, защото адвокатската отбрана в такива каузи е наложителна “, споделя Кръстев.
По-нататък той изяснява, че „ присъединяване в сходен углавен развой е голямо тестване за всеки участник – арбитър, прокурор, юрист, правосъден заседател, проверяващи служители на реда. Бях изправен пред сериозен честен проблем, само че дългът ми надви. Ангажиран бях като бранител от брата – родителите на момчето изобщо не се появиха нито преди, нито по време на съвещанието, нито по-късно. Това е голяма покруса, в която се погубва освен един, а два живота на младежи. Жалко е, че работата ми като юрист се употребява за политически цели. Адвокатската специалност е тежка и виновна, споделя в умозаключение Лъчезар Кръстев.
Адвокатът е претендент за общински консултант в листата на партия „ Земеделски съюз “-БЗС, ДБГ и е на четвърто място. Най-вероятно е бил посъветван от своите съпартийци да се отдръпна от отбраната на Райчев поради публичния отзив в Пазарджик, който е отрицателен във връзка с фамилията на Никола Райчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР