Администрацията на район Западен“ съвместно с ОП Чистота“ възстанови изцяло

...
Администрацията на район Западен“ съвместно с ОП Чистота“ възстанови изцяло
Коментари Харесай

Възстановиха спортна площадка в Западен

Администрацията на регион " Западен “ взаимно с Оперативна програма " Чистота “ възвърне напълно спортната площадка на улица " Гусла “. Това заяви кметът Димитър Колев, който персонално посети обекта.

" Площадката тук имаше сериозна потребност от реорганизация. Хората от квартала даже проведоха подписка, която бе подкрепена от над 60 души. Благодаря на Оперативна програма " Чистота “ и в частност на шефа на предприятието Иван Стоянов за съдействието, което ни оказаха, с цел да има къде децата още веднъж умерено да играят “, съобщи кметът Димитър Колев. Вратите на игрището са с напълно нови мрежи, възобновена е напълно и оградата като е оборудвана и със нови входни порти.

Ремонтът на площадката е част от цялостната идея за отделяне тук-там за отдих и спорт в тази част на " Западен “. След като беше съборена остарялата постройка на детска градина " Мир “, теренът към този момент се разчиства от чиновници на Оперативна програма " Градини и паркове “, и на негово място ще бъде построен нов парк. Предвижда се той бъде оборудван с напълно нови алеи, пейки, фитнес навън и детска площадка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР