Администрацията на президента Джо Байдън назначи небинарен човек на ръководна

...
Администрацията на президента Джо Байдън назначи небинарен човек на ръководна
Коментари Харесай

Джо Байдън назначи мъж в рокля на ръководна позиция

Администрацията на президента Джо Байдън назначи небинарен човек на управителна позиция във федералното държавно управление – Сам Бринтън, който ще бъде заместител на помощник-секретаря по отработеното гориво и нуклеарните боклуци в отдела по нуклеарна сила към Министерство на енергетиката в Съединени американски щати.

Бринтън, който употребява местоимението " те “ за себе си, съобщи в публикация в LinkedIn, че има вяра, че ще бъдат " първият полово еластичен човек на управителен пост във федералното държавно управление “.

" В тази ми роля, ще върша всичко, за което съм мечтал, ръководейки напъните за решение на провокациите пред нацията с нуклеарните боклуци. Ще направя всичко допустимо да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля.

Да, знам, че няма да е елементарно. Да, съзнавам, че това е голямо предизвикателство. Да, подготвен съм да поема това. Не можете да си визиите какъв брой съм разчувствуван. Нервен, само че толкоз, толкоз разчувствуван “, споделя Бринтън.

Бринтън е неотстъпчив що се отнася до правата на ЛГБТ+ общността и има дълга история на обществена проява на своите полови култове, които включват ролевите игри на животни.

Те са изнасяли лекция за " проучването на култовете “ в Политехническия институт Rensselaer през 2017 година, в която споделя личния си опит с " игра на кученца “, превъзходството и по какъв начин безвредно да душат колегата си.

Освен това те (Сам Бринтън) споделил за свое прекарване, в което вързал колегата си като маса и вечерялт върху него, до момента в който гледали Star Trek.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР