Администрацията на американския президент Джо Байдън обмисля възможността за отмяна

...
Администрацията на американския президент Джо Байдън обмисля възможността за отмяна
Коментари Харесай

Изненада! САЩ свалят санкциите срещу аятолах Али Хаменей

Администрацията на американския президент Джо Байдън обмисля опцията за анулация на глобите против духовния водач на Иран аятолах Али Хаменей. Това е част от споразуменията по иранската нуклеарна договорка, заяви Ен Би Си, базирайки се на източници, близки до американския президент.

Според малкия екран, въпросът към този момент е бил обсъждан в границите на договарянията за връщане на Съединени американски щати към иранската нуклеарна договорка във Виена. Това е част от повсеместен пакет от съглашения, които Вашингтон предлага на Техеран.

Според дипломатическата процедура обаче съглашение може да бъде реализирано, единствено в случай че е координиран целият пакет от оферти, написа " Фокус ".

Санкциите против Али Хаменей бяха наложени от предходния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп през 2019 година. Те имат ненапълно алегоричен темперамент, защото на духовния водач на Иран е неразрешено да пътува до Съединени американски щати и да прави финансови транзакции с американски компании.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР