Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел

...
Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел
Коментари Харесай

БНТ с нови двойки водещи на "По света и у нас“



Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел Михайлов ще водят централната емисия вести по Българска национална телевизия 1 от 20:00 ч.

От понеделник (21 март) централната емисия новини  " По света и у нас “ по Българска национална телевизия 1 ще има нови двойки водещи. Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел Михайлов ще споделят значимото на феновете всяка вечер от 20:00 ч.

 Аделина Радева – Даниел Чипев

Даниел Чипев се завръща като водещ на централната емисия новини  " По света и у нас “ дружно с Аделина Радева, като продължава да извършва и длъжността зам.-директор на дирекция  " Новини и настоящи излъчвания “ в публичната телевизия.

 Аделина Радева

Той има над 20-годишен журналистически опит. Започва своята кариера като кореспондент в Ефир 2 през 1997 година, по-късно е политически кореспондент в телевизия Ден и Нова телевизия. След завръщането си в Българска национална телевизия е един от основателите на новаторската емисия " По света и у нас ” в 18:00 ч. Впоследствие дружно с Добрина Чешмеджиева става водещ на централната емисия новини  " По света и у нас “. През 2013 година основава и продуцира публицистичното предаване по Българска национална телевизия 1  " Още от деня “. 

 Даниел Чипев

Филипа Огнянова също се завръща в екипа на  " По света и у нас “ като водеща на централната емисия вести дружно с Даниел Михайлов. В края на 2020 година тя излезе в майчинство, с цел да посрещне първородния си наследник. Филипа Огнянова стартира своя професионален път като кореспондент в Българска национална телевизия, а по-късно е сценарист, редактор и водещ на предаването " Денят от близко “. През 2013 година става редактор, след това и продуцент на новините на Българска национална телевизия 2. От 2018 година е водеща на централната емисия новини  " По света и у нас “ по Българска национална телевизия 1.

 Филипа Огнянова

Емисиите  " По света и у нас “ по Българска национална телевизия 1 утвърждават публичната телевизия като водач в новините и публицистиката с професионализъм, обективност и отговорност към феновете.
 Даниел Михайлов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР