Аделаида се очертава като най-интересната тенис дестинация в седмиците преди

...
Аделаида се очертава като най-интересната тенис дестинация в седмиците преди
Коментари Харесай

Кирьос, Рубльов, Музети и Кареньо Буста ще играят в Аделаида


Аделаида се обрисува като най-интересната тенис дестинация в седмиците преди Australian Open. След като стана ясно, че Новак Джокович, Даниил Медведев, Андрей Рубльов, Анди Мъри и Яник Синер ще вземат присъединяване в първия от двата следващи ATP 250 шампионата в града, през днешния ден стана явен и описът с участници за втората конкуренция.

Adelaide International 2 също дава обещание голям брой завладяващи конфликти. Водач на схемата ще е Рубльов, а под №2 ще бъде Пабло Кареньо Буста. Останалите шестима топ сложени са Карен Хачанов, Роберто Баутиста Агут, Ник Кирьос, Лоренцо Музети, Дан Еванс и Миомир Кецманович.

Сред останалите участници са някои от най-обещаващите гении в Тура като актуалният Next Gen първенец Брендън Накашима, Джак Дрейпър, Себастиан Корда и Алехандро Давидович Фокина.

Турнирът ше се организира в седмицата преди Откритото състезание на Австралия (9-15 януари). Част от участниците като Кирьос, Музети, Кареньо Буста и Еванс ще са понатрупали игрова процедура, защото ще вземат участие на United Cup, до момента в който за Хачанов и Баутиста Агут това ще е формален дебют за сезон 2023.

Настоящият първенец на Adelaide International 2 е Гаел Монфис, който подвигна трофея след победа над Карен Хачанов. Французинът обаче няма да пази купата, защото реши да пропусна шампионатите в Австралия по тактически аргументи.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР