Адалия Роуз Уилямс документирала живота си и хвърлила светлина върху

...
Адалия Роуз Уилямс документирала живота си и хвърлила светлина върху
Коментари Харесай

Това момиче, което страдало от реалната болест на Бенджамин Бътън, си отишло на 15 години

Адалия Роуз Уилямс документирала живота си и хвърлила светлина върху това по какъв начин е живяла с хроничното положение на прогерия, което я карало да остарява по-бързо

Намиращата се в Тексас ютуберка Адалия Роуз Уилямс, която била диагностицирана като бебе със синдром на прогерия на Хътчинсън-Гилфорд, умряла на 15-годишна възраст.

Синдромът на прогерия на Хътчинсън-Гилфорд – прочут също като заболяването на „ Бенджамин Бътън “ – е съдбовен. Това е генетично положение на детство с черти, наподобяващи прибързано стареене. ТДетската прогерия е по-известна като болест на Бенджамин Бътън (наречена на кино лентата с Брад Пит, в който неговият воин от дъртак се трансформира в дете).

„ На 12 януари 2022 година в 19 ч. Адалия Роуз Уилямс си отиде от този свят. Тя влезе в него безшумно и безшумно си отиде, само че животът й беше повече от това. Тя докосна МИЛИОНИ хора и остави най-големия отпечатък във всеки, който я познава. Вече не изпитва болежка и в този момент танцува на всичката музика, която обича.

Наистина ми се желае това да не е действителността, само че за жалост е по този начин. Искаме да благодарим на всички, които я обичаха и подкрепяха. Благодаря на всички нейни лекари и медицински сестри, които работиха ГОДИНИ, с цел да я поддържат здрава. Сега фамилията би желало да скърби за тази голяма загуба уединено “, се споделя в обявата.

View this post on Instagram

A post shared by The Adalia Rose Show (@adalia06)

Смята се, че болестта визира единствено един на осем милиона по света.

Момичето е било прочут ютубър. Тя документирала живота си и хвърлила светлина върху това по какъв начин е живяла с хроничното заболяване. Progeria Research Foundation споделя, че сега към 400 деца по света живеят с заболяването.

Уилямс стартира да качва видеоклипове в YouTube през 2012 година С времето тя събрала 2,9 милиона клиенти. Освен актуализации за здравето си, Уилямс също разгласила уроци за грим, танци и скечове с присъединяване на други членове на фамилията й.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР