АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват чистота и енергия

...
АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват чистота и енергия
Коментари Харесай

Румен Петков: Лявото обединение няма да бъде механичен сбор

" АБВ предлага наличие и носители, които излъчват непорочност и сила на лявото обединяване ", сподели Румен Петков в

Преди дни стана ясно, че за идния избор ще има огромно ляво обединяване, инициирано от Българска социалистическа партия.

" От АБВ настояваме от години за консолидиране на левицата. Този разговор стана по самодейност на Корнелия Нинова ", добави Петков.

Според него множеството партии и обединения са се вторачили в постовете и водачите на листи, в сравнение с в наличието и това, което оферират на гласоподавателите.

" Съдържателната отлика на този формат - първите диалози бяха какво е това, което ни събира. Това е нещото, което отвращава хората. Не се приказва за политика, а се водят грозни пазарлъци зад тила на обществото ", разяснява Петков.

На въпрос защо са се разбрали с Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия, Петков уточни преди всичко демографската политика. На второ място - гарантиране на енергийната сигурност. Съгласете се, че като твоята партия е продала Мариците на американците, е непристойно да приказваш за енергийна сигурност, разяснява Петков визирайки Демократична България.

Той добави, че в този случай лявото обединяване няма да бъде " машинален общ брой ".

Румен Петков разяснява и абсурда с подслушването на политици. " За страдание смятам, че с този основен прокурор няма да има последствия ", сподели той.

Румен Петков означи, че той е бил подслушван от " господин Атанасов ". Тоест водачът на ДСБ Атанас Атанасов можело да изясни - подслушвано било цялото американско посолство, до портиера, неизвестно за какво съгласно Петков. Г-н Рашков (бел. ред. - служебният вътрешен министър) би трябвало да показа доказателства пред обществото, сподели водачът на АБВ, само че изрази запаси към прокуратурата и какво би свършила тя без значение от доказателствата, тъй като, съгласно Петков, " тя е част от схемата ".

По думите му е доста значимо да се обясни дали тези лица са подслушвани по отношение на закононарушение или просто с цел да се знаят " желанията им ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР