Абсолютната европейска шампионка от Баку 2023 Боряна Калейн спечели убедително

...
Абсолютната европейска шампионка от Баку 2023 Боряна Калейн спечели убедително
Коментари Харесай

Боряна Калейн е „Гимнастичка на 2023 година“ в Европа

Абсолютната европейска шампионка от Баку 2023 Боряна Калейн завоюва безапелационно влиятелната ранглиста за „ Гимнастичка на 2023 година “ на Европейската гимнастика. Това е второ отличие за състезателката на Марияна Памукова. През 2021 г, тя още веднъж завоюва оценката.

„ Щастлива съм, че още веднъж спечелвам тази премия. Това демонстрира, че имам доста и правилни почитатели в България и по света, които ме поддържат, за което мога единствено да им благодаря. Това е огромно самопризнание за моя труд и този на моите треньори. Тази премия ще ми бъде огромна мотивация за това да не спирам да се пробвам да демонстрирам една по-различна гимнастика на килима “, съобщи Боряна Калейн за.

През предходната година тя завоюва златото в самостоятелния многобой на Европейското състезание. Освен това взе и европейската отборна купа с националния отбор на България. Във.

Калейн взе и куп медали в надпреварите на обособените уреди. От международния шампионат тя си потегли със сребро на бухалки и лента, а на континенталното състезание – сребро на бухалки и бронз на обръч.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР