Абдулманап Нурмагомедов, баща и треньор на шампиона в UFC Хабиб

...
Абдулманап Нурмагомедов, баща и треньор на шампиона в UFC Хабиб
Коментари Харесай

Бащата на Нурмагомедов: Хабиб ще се постарае да прекрати договора си с UFC

Абдулманап Нурмагомедов, татко и треньор на първенеца в UFC Хабиб Нурмагомедов, разяснява наказването на своя наследник от Атлетическата комисия на щата Невада за баталните подиуми на шампионата UFC 229 в Лас Вегас.

Промоутер: наказване Нурмагомедова за случай в UFC адекватноhttps://t.co/awVf4qyFgH pic.twitter.com/BPeHNHPoDX
— Р-Спорт (@rsportru) 30 януари 2019 година
“Справедливо ли е решението на Комисията? Вие сами виждате каква е разликата - и по периода на дисквалификация, и по сумите, с които са санкционирани двамата състезатели. Не съм склонен с тези решения. Вижте - тимът на Хабиб е санкциониран с $550 000, а този на Макгрегър – всичко $50 000. Това е незаслужено, има двоен стандарт и това се вижда от всички”, съобщи бащата на Хабиб пред “Р-Спорт”.

Макгрегор поблагодарил комиссию штата Невада за " справедливое решение " https://t.co/RzHTEbi0Rt pic.twitter.com/oQrhFTVLvc
— Р-Спорт (@rsportru) 30 януари 2019 година
“Трябва наложително да бъдат понижени периодите на наказванията. Фактически ние загубихме 4 месеца.
Ще забележим, какво ще създадат. На Хабиб му остана да организира един пердах в UFC. Ще се постараем да го освободим от контракта му с UFC”, добави Абдулманап Нурмагомедов.
Нурмагомедов не будет сниматься в рекламе для сокращения дисквалификацииhttps://t.co/ieDiB6D3by pic.twitter.com/YfE4T7AAKa
— Р-Спорт (@rsportru) 30 януари 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР