А1 започва да предлага нова услуга за музикален стрийминг от

...
А1 започва да предлага нова услуга за музикален стрийминг от
Коментари Харесай

А1 се връща при меломаните с до 3 месеца безплатен абонамент за Deezer Premium

А1 стартира да предлага нова услуга за музикален стрийминг от 7 декември. е одобрено име измежду музикалните фенове. В платформата ги чакат над 56 милиона записа, опция за основаване на персонализирани плейлисти, както и интелигентен логаритъм за рекомендации, който самичък разпознава обичания жанр на потребителите и им предлага нови песни.

За старта на услугата А1 афишира и 3-месечен промоционален безвъзмезден абонамент за Deezer Premium за всички свои консуматори на мобилни услуги на контракт, както и едномесечен абонамент за тези, които употребяват предплатени карти. За да го получат, клиентите би трябвало да заявят потреблението на услугата до 31.01.2021 година

С клиентите на А1 ще се забавляват с функционалността FLOW, която научава какво харесва потребителят и какво не, след което възпроизвежда безконечен поток от музика, подбрана особено за него. По този метод приложението предлага за слушане обичана музика, примесена със свежи рекомендации. Абонаментът за Deezer Premium значи, че няма да има и някакви спирания за реклами, които да попречат на музикалното преживяване.

Изключително богатото наличие от музикални осъществявания чака меломаните в. Общият брой на записите - песни и подкасти - все още е над 56 милиона, само че в платформата непрестанно се прибавят и нови части. За да се ориентират в морето от музика, потребителите на платформата могат да слушат към този момент готовите плейлисти и да основат свои лични с обичаните си песни. Богатите сбирки са разпределени по род, а търсенето на обичаната мелодия е бързо и интуитивно. Със SongCatcher пък елементарно може да се разпознае всяка ария, която звучи на открито.

Практично преимущество за потребителите е и фактът, че могат да включат текстовете на обичаните си песни на екрана на телефона, да пеят дружно с изпълнителя, да си провеждат неподготвено караоке с другари или просто да се любуват на музиката.

Качеството на звука е удивително, без значение дали услугата се употребява през мобилната мрежа (3G или 4G) или Wi-Fi. И в двата случая А1 и дават обещание HQ аудио без реклами. Възможно е да се слуша и в офлайн режим, като за задачата музикалните файлове могат да се изтеглят на устройството на потребителя, без това да повлияе на качеството на музикалното преживяване.

От А1 не са не запомнили и всички фенове на музиката, които са били консуматори на платформата А1 Xplore Music – предшественикът на в портфолиото с услуги на телекома. Те ще получат цели 12 месеца промоционален интервал, в случай че са били дейни консуматори към 30 септември, когато беше прекъсната остарялата платформа. За тази една година потреблението на Deezer остава изцяло гратис.

За тях, както и за новите консуматори, които са се възползвали от 3-месечния безвъзмезден интервал, месечната такса за потребление на услугата ще бъде в размер на 9,99 лева на месец. Тя се включва към месечната фактура за всички услуги от А1. За клиентите на предплатена услуга, задействали своя Deezer Premium абонамент, сумата ще се приспада от наличния баланс в картата им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР