А мериканският актьор Боб Оденкърк се завърна на снимачната площадка

...
А мериканският актьор Боб Оденкърк се завърна на снимачната площадка
Коментари Харесай

Боб Оденкърк се завърна на снимачната площадка на Better call Saul

А мериканският артист Боб Оденкърк се завърна на снимачната площадка шест седмици след прекаран инфаркт, съобщи Асошиейтед прес.

В профила си в Twitter той пусна кадър, от който се вижда, че се приготвя за ролята си на Сол Гудман в сериала "Обадете се на Сол ".

"Отново на работа ", написа артистът.

Back to work on Better Call Saul! So happy to be here and living this specific life surrounded by such good people. BTW this is makeup pro Cheri Montesanto making me not ugly for shooting!
— Mr. Bob Odenkirk (@mrbobodenkirk)
Боб Оденкърк припадна по време на фотосите в Ню Мексико на нови епизоди на шестия и финален сезон на продукцията в края на месец юли.

Кариерата на Оденкърк стартира като сценарист на няколко комедийни шоу стратегии в края на 80-те и началото на 90-те години, като работи и за "На живо в събота вечер ", след което се снима в голям брой филми. Популярността си дължи на ролята на Сол Гудман.

Боб Оденкърк е номиниран за премията Еми.

Руският режисьор Иля Найшулер избра американския артист за основната роля в екшъна "Никой ", чиято международна премиера беше през февруари.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Любов моя, към този момент ще живеем в доста по-скъпо жилище. Точно както ти искаше! - Скъпи, толкоз се веселя, най-сетне си купуваме жилище, нали? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИзвършителят е 32-годишен, бил е задържанИзвършителят е задържанТова оповестиха служебните министри Виолета Комитова и Кирил ПетковТой е здрав като стъкло, само че с гъвкавостта на пластмасаИнцидентът е станал в региона на село БоровциШофьорът е слязъл, а транспортното средство потеглило без него и блъснало три паркирани колиСпоред служебния му юрист, против 26-годишния обвинен е упражнено физическо принуждение от полицаи„ Демократична България ” напусна пленарната залаАни Салич и Николай Дойнов водят централната осведомителна емисия на медията онлайн от София и Ню ЙоркСпоред специалисти новите цени на тока, природния газ и петрола ще доведат и до нов растеж в комерсиалната мрежаМОН подхваща ограничения съгласно медицинските условия за понижение на рисковетеВ Кабул десетки дами излязоха на улицата, с цел да изискат посланичество и отбрана на правата сиСпоред Спас Иванов задачата да се блокира системата най-често е политическаСтраната разгласи тридневен печал  <p>Born in the U.S.A.: Ford Explorer (тест драйв)</p </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР