А. Архангел Рафаел - носи послание за здраве и любов.

...
А. Архангел Рафаел - носи послание за здраве и любов.
Коментари Харесай

Изберете си архангела, който ви привлича най-силно и вижте нещо изключително интересно!

А. Архангел Рафаел - носи обръщение за здраве и обич.
Архангел Рафаел идва да ви подсети, че тайната на физическото, прочувственото и психическото здраве е да не съжалявате за предишното, да живеете без паника за бъдещето и да избягвате мислени проблеми и да се свързвате напълно и интензивно с сегашния миг, тъй като животът се случва тук. Вашата покана за през днешния ден е да се освободите от излишно натоварване, от всичко, което не е здравословно и от обстановки, които не ви разрешават да се движите напред. Това е добър метод да подобрите живота си и щастието си.
Б.
Архангел Уриел - носи обръщение за разцвет.


Архангел Уриел идва да ви покаже, че живеем в свят на обилие и в случай че се разкрие в живота ви, би трябвало да се смятате за човек, заслужен за обилие и за всичко, което е положително.
Вашите вярвания построяват вашата действителност, приемайте го с ръцете си необятно отворени, уверете се, че заслужавате всичко, което е положително и че сте подготвени да приемете с признателност всичко, което вселената и нейните представители са подготвени да ви дадат.
В. Архангел Михаил - носи обръщение за мощ и отбрана.
Възможно е в някакъв миг през последните няколко дни да се чувствате самотни или хората да не ви схващат изцяло. Днес вашият Архангел е тук, с цел да ви каже, че в никакъв случай не сте сами и че за всяка горест има наслада, за всяка фантазия цел и за всяка борба победа. Вашето предизвикателство и ангажираност е да се придвижите напред и макар че от време на време може да загубите насладата, в никакъв случай не може да загубимте вярата, тъй като това е средство за напредване до по-добри дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР