Благоевград. Областният координатор на ПП Републиканци за България“ – Благоевград

...
Благоевград. Областният координатор на ПП Републиканци за България“ – Благоевград
Коментари Харесай

Д-р Атанас Камбитов, „Републиканци за България“: Подкрепен от ГЕРБ кандидат за кмет на Благоевград си прави кампания на мой гръб - с груби лъжи и манипулации

Благоевград. Областният координатор на Политическа партия „ Републиканци за България “ – Благоевград и претендент за депутат доктор Атанас Камбитов изрично възрази против манипулативна обява в осведомителна организация „ ПИК “, популяризирана посредством подправени профили от претендент за кмет на Благоевград, подсилен от ГЕРБ. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

„ Преди дни споделих, че някои кандидати за кметския стол за следващ път си вършат акцията на мой тил. Същите се пробват да ме пришиват към избран претендент. “ Това написа в пост в персоналната си „ Facebook “ страница доктор Атанас Камбитов.
От позицията му излиза наяве, че сходни публикации се списват и популяризират редовно посредством уеб сайтове и подправени профили на претендентът за кмет на Благоевград, подсилен от Политическа партия ГЕРБ Андон Тодоров.

„ Следейки похватите, и по какъв начин Дончо си прави акцията, ще кажа следното – вълкът козината си мени, само че нрава – не!
Номерата, които въртеше и през 2019 година, ги ползва и в този момент. Както и преди, по този начин и в този момент, с поддръжката на ГЕРБ. Но Дончо не е претендент на ГЕРБ, той е претендент на емблематична фигура от знакова силова формация, органично обвързвана с ГЕРБ.
Между другото, когато преди дни Новаков реагира в Централата „ Дончо не е наша кандидатура “, отговорът беше: „ Е, може да не е ваша, само че е наша “.
Е, другари от ГЕРБ, за жалост вас никой не ви пита!
Оказа се, че Илиян и Златанов не са ваши, а е индивидът, който с неистини и клюки навреди най-вече на ГЕРБ - просто, тъй като е на „ нашите “, написа още доктор Камбитов.
От думите му излиза наяве, че не ползата за бъдещето на един град е водещ в борбата за кмет на Андон Тодоров и ГЕРБ, които му гласоподават доверие.
„ Тези хора ги интересува Благоевград толкоз, колкото, когато продадоха „ Булгартабак “. Този човек е всичко, за което упреква другите!
И тъй като очевидно би трябвало да се слиза на равнището на „ ПИК “, само че за разлика от тях без да неистина, идващите два дни ще ви опиша от първо лице, само число, за морала на Дончо, за разлика от него, за фамилния морал ще премълча, ще опиша за хотела му, за скритите камери в стаите и съблекалните, за камерите в часовниците на басейна, за измените, за изнудванията, за клеветите и лъжите.
Ще ви опиша за връзките със службите, с групировките, за следения избор, за поддръжката от институциите, за измените на партийните централи.
И това ще го направя не, тъй като имам полза, а тъй като желая и вие да знаете!
И на следващия ден, в случай че го изберете, да носите своята отговорност за това!
А изводите ще ги оставя на вас! “, написа още в позицията на регионалният координатор на Политическа партия „ Републиканци за България “ – Благоевград доктор Атанас Камбитов.

От Политическа партия „ Републиканци за България “ изрично обявиха, че застават зад думите доктор Камбитов.
„ С позицията си доктор Атанас Камбитов ясно декларира, че отстоява и работи за вероятната смяна, отменяне на статуквото, с цел да бъдат разрушени порочните практики. Политическа партия „ Републиканци за България “ работи и ще работи за Държава с правила! “, разясняват от партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР