София. ГЕРБ ми нанасят репутационна щета и ще търся правата

...
София. ГЕРБ ми нанасят репутационна щета и ще търся правата
Коментари Харесай

Директорът на ДФЗ Борис Михайлов: ГЕРБ ми нанасят репутационна щета и ще търся правата си в съда

София. ГЕРБ ми нанасят репутационна вреда и ще диря правата си в съда. Благодарение на това бях задържан и всички тези последствия ги чувате през днешния ден. Това сподели на брифинг шефът на Държавен фонд „ Земеделие “ Борис Михайлов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ През 2004 година се пробвах да понижа корупцията в данъчната система, с помощта на което бях задържан “, добави той. Михайлов отговори на обвиняванията на ГЕРБ, които по-рано го упрекнаха, че е документен и данъчен лъжец.

Малко по-късно пък представителят на служебния кабинет Антон Кутев разгласи, че Михайлов е бил съден, само че Софийски градски съд е прекратил наказателното произвеждане против него, като посочи, че дори през 2015 година Прокуратурата е наказана от Михайлов да му заплати 45 000 лева за нанесени вреди.

„ След като през днешния ден за следващ път се пробвам да понижа корупционните схеми във Фонд „ Земеделие “, още веднъж ГЕРБ ме нападат и ми нанасят репутационна вреда. При всички положения всички каузи, които завоювах дотук, са ясно доказателство за моята непорочност “, акцентира Борис Михайлов.

Той уточни, че с интерес ще следи по какъв начин някои „ господа “ от ГЕРБ ще се пазят в съда в бъдеще. „ Оттук нататък ще си диря правата в съда “, сподели Михайлов.
Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР