Уебсайтовете на иранските телевизионни канали и , както и на

...
Уебсайтовете на иранските телевизионни канали и , както и на
Коментари Харесай

САЩ превзели сайтове на ирански медии и канал на хутите

Уебсайтовете на иранските телевизионни канали и, както и на придвижването " Хути ", демонстрираха във вторник (налице и към 21.30 часа б.вр.) едно и също известие, че са били " завладени " от държавното управление на Съединени американски щати.

" Този домейн е иззет от държавното управление на Съединени американски щати в сходство със заповед за конфискация, издадена според 18 USC (Кодекс на САЩ) и 50 USC 1701-1705 като част от деяние на правоприлагащите органи от Бюрото по индустрия и сигурност, Службата за осъществяване на износа и Федерално бюро за следствия ", се споделя в известието, което се вижда на уеб страниците.

Press TV е иранска новинарска мрежа, която излъчва на британски и френски език, означи БНР. Al-Alam e арабски новинарски канал, излъчващ се от Иран и благосъстоятелност на държавната медийна корпорация на Ислямска република Иран. Al-Masirah пък е йеменски ефирен канал, който е учреден и е благосъстоятелност на придвижването Ансарула. Телевизионният канал е със седалище в Бейрут.

Засега няма публични известия по случая и от двете страни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР