Силистра. Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов проведе работни

...
Силистра. Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов проведе работни
Коментари Харесай

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов проведе работни срещи в Дулово и Силистра и откри предизборната кампания

Силистра. Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов организира работни срещи в Дулово и Силистра и откри предизборната акция, оповестиха от пресцентъра на партията .

В Силистра той показа лидера на листата инж. Тамер Хасан, който развива сполучлив бизнес в Дулово. Той е образец какви би трябвало да бъдат политиците, които вземат участие в тази конкуренция за 46-то Народно заседание.

„ Убеден съм, че Силистренска област има към този момент своята опция в лицето на Републиканци за България, за страна с правила, с номер 21 в бюлетината “, съобщи Цветанов.

От своя страна лидерът на 20 МИР Силистра Тамер Хасан благодари на Цветан Цветанов за гласуваното му доверие. Хасан описа, че е роден и израснал в Дулово. Никога не е бил в политиката, само че постоянно е помагал със лични средства на хората.

„ За тези 30 години Преход видяхме доста неща, само че действително нищо не се случи с живота на хората. С каквото и както мога ще виждам да стигна до всеки човек и да бъда потребен “, сподели той.

Тамер описа, че компанията му не е получила подкрепяне поради коронакризата.

„ Може да съм работил на загуба, само че съм съумял да запазя квалифицираните си служащи “.

В Силистра Цветанов показа Петър Дяков, лидер на листата в Русе и втори в листата на Силистра като младо момче, което през последните 6 години е живял и работил в Съединени американски щати и направил сполучливи бизнеси. „ В момента влага в област Русе и на други места по страната “, описа ръководителят на партията.

Петър Дяков съобщи, че влиза в политиката заради обстоятелството, че има доста пречки за съумели българи зад граница, които желаят да създадат крачката да влагат в България.

„ Спънките са доста. Следя Републиканци за България от основаването й.
Твърдо поддържам всички хрумвания “, сподели претендентът за депутат.

Третият в листата адв. Трифон Станев съобщи, че Политическа партия „ Републиканци за България “ е една от най-хубавите други възможности, която би трябвало да бъде прегърната и подкрепена с ясната концепция, че един път утъпкана една пътека си проличава отдалече и методът, по който се върви по нея е съдбоносен.

„ Републиканци за България е нова политическа мощ със съществено място в политическата организация на обществото. Това е печелившата партия, която би трябвало да бъде подкрепяна от всеки един жител, който съзира събитието, че в тези смътни години, които минаха от Прехода до наши дни, проблемите основани в общество са доста повече в сравнение с триумфите “.

По-рано денем Цветан Цветанов и претендентите за народни представители от листата на Силистра посетиха предприятието на Тамер Хасан в Дулово.
Там те разговаряха и показаха целите както залегнали в програмата на партията, по този начин и визия за справяне с проблемите на територията на област Силистра.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР