Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето

...
Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето
Коментари Харесай

Акрапович: Много трудна седмица, жал ми е за един от най-качествените треньори в България

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето им и успеха с 1:0 над Етър на “Армията”.

“Знам качествата на моите играчи, знам в някои обстановки по кое време ще вкарат и по кое време не. Нормално е да се тормозят след два мача без гол. Днес създадохме рискови положения. Трудно е, когато би трябвало да спречелиш даден мач. Трудно е да вкараш, най-лесно е да пуснеш гол.

Голяма дисциплинираност в отбрана, играчите се връщаха и си помагаха. Не дадохме нищо на съперника, а ние създадохме доста положения.

Тази седмица бе доста сложна за мен. Юга е с травма, Занев също. Чакаме Пеняранда. Това не са травми, които да ги чакаш месец, само че са контузии, поради които не желаеме да рискуваме. Днес на пейката имаше доста млади играчи”, сподели босненският експерт, след което разяснява идващия противник на алените, който е Ботев (Враца).

“Смениха треньора. Жал ми е за него. Той е един от най-качествените треньори в България. Нямаше шанс. Сещам се за мача с Берое, когато изпуснаха доста. Жал ми е, че напуска”, сподели Акрапович във връзка подадената оставка на наставника на врачани Антони Здравков след вчерашното домакинско проваляне с 1:3 от Левски. efbet Лига 21 кръг, неделя 14 март  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР