Джош Джоунс не мислеше, че скоро ще стигне до стълбицата

...
Джош Джоунс не мислеше, че скоро ще стигне до стълбицата
Коментари Харесай

„Отказвам да хвърлям пари на вятъра за наем – затова построих дом за 15 000 паунда в гаража на родителите ми“

Джош Джоунс не мислеше, че скоро ще стигне до стълбицата на парцелите, по тази причина той съумя да убеди родителите си да му разрешат да построи личен дом в техния гараж.

Тъй като не искаше да харчи стотици на месец за наем, 21-годишният юноша остана да живее в фамилния си дом и спести £ 4000 в брой, предопределени за жилищен депозит. Но вместо да търси парцел другаде, той прекарва осем месеца в преустрояване на гаража към техния фамилен дом с четири кревати в Тунбридж Уелс в моден апартамент с една спалня.

Той се занимаваше със строителство от 16-годишен, само че се научи по какъв начин да построи парцел със препоръки от YouTube. В последна сметка той похарчи съвсем 15 000 английски лири за материали и свърши цялата работа самичък, което включва премахване на покрива на гаража, равнене на пода, прибавяне на дренаж, създаване на кухня и инсталиране на баня и спалня.

След като стартира начинанието през януари 2023 година, този месец той най-сетне се реалокира при приятелката си и споделя, че родителит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР