91-годишният Бърни Екълстоун смята, че дните на Люис Хамилтън във

...
91-годишният Бърни Екълстоун смята, че дните на Люис Хамилтън във
Коментари Харесай

Бърни Еколстъоун: Не мисля, че Хамилтън ще се завърне

91-годишният Бърни Екълстоун счита, че дните на Люис Хамилтън във Формула 1 са завършили, поради разочарованието от загубата на международната купа от Макс Ферстапен в последната обиколка на " Яс Марина ". Ферстапен се възползва от опцията си в Абу Даби, когато при единствено една оставаща обиколка изпревари британеца, с цел да завоюва първата си купа.

Екълстоун е уверен след диалог с бащата на Хамилтън, че седемкратният международен първенец няма да се върне за сезон 2022 година, който стартира в Бахрейн през март.

„ Не мисля, че ще се завърне. Смятам, че няма да се състезава през идната година “, сподели Екълстоун пред швейцарското издание " Blick ".

„ Разочарованието му от Абу Даби е прекомерно огромно и аз го разбирам. Сега е със 7 трофеи – колкото и Михаел Шумахер. Това е идеалният миг да се насочи към модата “, съобщи британецът.

„ Преди няколко дни приказвах с татко му и незабавно разбрах, че той не желае да приказва за бъдещето на сина си. Продължихме диалога с бизнес тематики “, приключи Екълстоун.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР