90-годишният актьор Уилям Шатнър, известен най-вече с ролята си на

...
90-годишният актьор Уилям Шатнър, известен най-вече с ролята си на
Коментари Харесай

90-годишна звезда от космически филми ще лети в космоса

90-годишният артист Уилям Шатнър, прочут най-много с ролята си на капитан Кърк в истинския Star Trek, ще лети в космоса на борда на ракетата New Shepard, оповестява TMZ.

15-минутният полет на компанията Blue Origin е плануван за октомври и артистът ще бъде най-възрастният човек в космоса. Според източника на TMZ, задачата ще бъде снимана за документален филм.

На 20 юли създателят и притежател на Blue Origin Джеф Безос направи 10-минутен полет в космоса на борда на своя транспортен съд New Shepard. Заедно с него летяха брат му Марк, 82-годишният някогашен водач Уоли Фънк и 18-годишен младеж.

Star Trek е научнофантастична поредност за галактически пътешествия, която произлиза от едноименния ефирен сериал, предаван през 60-те години. Освен това е паметен феномен от десетилетия и един от най-успешните във финансово отношение медийни франчайзи в историята.  От 1965 година до момента са основани 10 тв сериала и 13 игрални кино лентата, романи, комикси, екшън фигурки, тематичен парк, два музея…

През XXI век продуцентът и режисьор Дж. Дж. Ейбрамс възобнови поредицата с нови игрални филми, излезли през 2009, 2013 и 2016 година, с Крис Пайн в ролята на капитан Кърк.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР