9 вида болка, причинени от емоция, а не от болест Тялото

...
9 вида болка, причинени от емоция, а не от болест
Тялото
Коментари Харесай

9 вида болка, причинени от емоция, а не от болест

9 типа болежка, породени от страст, а не от болест

Тялото и мозъкът са тясно свързани, тъй че вашите усеща и прекарвания могат доста да повлияят на работата на вашето тяло. Когато се сблъскате с прочувствени проблеми, те се демонстрират под формата на физическа болежка, написа APost.

Тези болки нормално са породени от избрани типове прочувствени контузии.

1. Болка в лактите

Болката в лактите постоянно се демонстрира като чувство за тежест и дискомфорт, когато се пробвате да сгънете или протегнете ръцете си. Най-вероятно се притеснявате прекомерно постоянно. Трябва да се съгласите с обстоятелството, че не постоянно можете да контролирате живота и да престанете да се тревожите за дреболии.

2. Главоболие

Главоболието най-често е породено от стрес. Болката може да се появи незабавно, както и след няколко часа след прочувствен потрес.

3. Болка в ръцете

Болят ви ръцете? Това може да се дължи на обстоятелството, че по някаква причина не се сближавате с други хора. За да избегнете това, пробвайте се да намерите време да говорите с сътрудници или да се срещате хора с сходни ползи.

4. Болка в региона на врата

Болката в шията постоянно е породена от непрекъснато напрежение и отчаяние. Хората с подобен вид болежка може да имат усложнения с прошката или доверието. За да спрете болката, пробвайте да разберете, че няма идеални хора и че най-важното нещо в живота е любовта на околните ви.

5. Болка в коленете

Ако коленете ви болят, най-вероятно сте прекомерно уверени в себе си. Егоцентризмът може да бъде толкоз мъчителен, колкото несъразмерната невзискателност. Опитайте се да слезете на земята и да бъдете по-добри към другите.

6. Болка в рамото

Болката в рамото нормално е знак, че изпитвате някаква прочувствена тежест. Разберете казуса, не носете това “бреме ” самичък и напрежението в мускулите ще премине.

7. Болка в долната част на гърба

Когато се притеснявате за финансови проблеми, може да откриете, че долната част на гърба ви стартира да боли. Особено осезаемо е, когато ходите или седите.

8. Болка в бедрото

Тази болежка е знак, че прекарате прекалено много време на едно място. Опитайте се да вземате решения въз основа на вашите стремежи, а не на вашите страхове и ограничавания и да приемате провокациите, а не да ги избягвате.

9. Болка в горната част на гърба

Хората, без задоволително прочувствена поддръжка могат да усещат напрежение и болежка в горната част на гърба. Това е знак, че може би би трябвало да се обадите на приятелите си или да се концентрирайте върху персоналния си живот.

Много хора не схващат, че тези болки могат да бъдат породени от психически проблеми. Ако вие или обичан човек страдате от тези признаци не посягайте към хапчетата, а помислете какво ви тревожи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР